抑鬱 焦慮 驚恐 你問我答

229 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇人日日訓好耐,但一啲精神都冇,個頭緊崩緊到啲肉係扯住扯住咁,日日生不如死

咁你平時唔玩既咩,定係玩都會驚同灰

睇下咩情況
你男朋友知唔知?

知 但係佢從來唔明白我 可能佢覺得我痴線 佢幫我唔到 我唔敢再依賴佢 我好驚

我都試過你咁樣
不如介紹個社工比你
佢唔係一般煩膠果d
其實呢個病最衰就係諗埋一邊,但當你諗埋一邊既時候試下冷靜一下,再用兩種角度睇一件事正負兩邊,你做到咁就會放鬆好多,其實我唔開心果時會諗身體健康冇咩長期病患,平平淡淡一世又點話,死都夠膽仲有乜撚野唔夠膽,咁點解要去死
你男朋友知唔知?

知 但係佢從來唔明白我 可能佢覺得我痴線 佢幫我唔到 我唔敢再依賴佢 我好驚

我都試過你咁樣
不如介紹個社工比你
佢唔係一般煩膠果d

我都想搵個
悲觀主義 有自殺傾向既人諗住將來做社工
係咪好可笑
係咪好可笑

唔可笑喎,你做工果時已經正明你已經放開左,好返左
係咪因為你太淫
你男朋友知唔知?

我都試過你咁樣
不如介紹個社工比你
佢唔係一般煩膠果d

我都想搵個

Pm我啊
基本上我所有可以傾既途經 熱線我都試過曬
關心一線是廢的
有冇人日日訓好耐,但一啲精神都冇,個頭緊崩緊到啲肉係扯住扯住咁,日日生不如死

咁你平時唔玩既咩,定係玩都會驚同灰

睇下咩情況

咁咩時候會特別開心架

通過同男朋友一齊都會比較好嘅
你男朋友知唔知?

我都試過你咁樣
不如介紹個社工比你
佢唔係一般煩膠果d

對社工已經無感
係咪好可笑

我都有諗過
係咪因為你太淫

我係淫 但唔關事

有日見到好想wtsapp呢幾個電話傾下計
但直覺又覺得又係講個啲說話,最後放棄
本身份人又唔鐘意講電話
你男朋友知唔知?

我都試過你咁樣
不如介紹個社工比你
佢唔係一般煩膠果d

我都想搵個

Pm我啊
基本上我所有可以傾既途經 熱線我都試過曬
關心一線是廢的

點pm

有日見到好想wtsapp呢幾個電話傾下計
但直覺又覺得又係講個啲說話,最後放棄
本身份人又唔鐘意講電話

試過打撒瑪利亞,但冇人聽
有驚恐....同焦慮症 !

其實對上發作係半年前 !

睇醫生只係開左D 所謂 開心丸 我食 !

但近年持足失眠最痛苦 !

有食退黑色素,但副成用係 日頭好易暈同作嘔....

呢排乜藥都停左, 但間中會心酸咁....

好想唔靠藥物去醫呢D 病....
好彩係 無影響日常活動...

只係夜晚 2 點都仲未訓著既話 ...

會擔心失眠到天光....然後死亡.

絲打有冇番工、番學?
有驚恐....同焦慮症 !

其實對上發作係半年前 !

睇醫生只係開左D 所謂 開心丸 我食 !

但近年持足失眠最痛苦 !

有食退黑色素,但副成用係 日頭好易暈同作嘔....

呢排乜藥都停左, 但間中會心酸咁....

好想唔靠藥物去醫呢D 病....

我個人覺得可以唔好靠藥物就唔好靠藥物,因為食藥點講都會有啲副作用
好彩係 無影響日常活動...

只係夜晚 2 點都仲未訓著既話 ...

會擔心失眠到天光....然後死亡.

退黑色素粒藥係咪藍色架?

絲打有冇番工、番學?

依家冇返工亦都冇返學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞