[零準備] [live] 挑戰$1500連住宿超窮獨遊韓國7日

695 回覆
395 Like 45 Dislike
Hello 咁多位!
我無唔記得你地呀

我開左張google form
因為唔想你地公開留哂tg係度

https://goo.gl/forms/rUlKrV5ig85YYXqk1

想要postcard就去填啦

已填 謝謝絲打
填左了,我係好早講早的,希望有我份啦
支持
打算六月趁番工前獨遊一次
絲打邊到搵couchsurfing ?
Hello 咁多位!
我無唔記得你地呀

我開左張google form
因為唔想你地公開留哂tg係度

https://goo.gl/forms/rUlKrV5ig85YYXqk1

想要postcard就去填啦

已填,希望有我份
支持
打算六月趁番工前獨遊一次
絲打邊到搵couchsurfing ?

就係download couchsurfing 呢個app
早搵有host既機會大好多喔
追完
已填
[Live] [破風200km] 一個人由台中踩單車去台北
https://lihkg.com/thread/190214?ref=ios

踩單車開左post 有興趣既大家去支持下
都會係窮遊方式
好想試炸醬麵
填左了,希望有我份啦
睇晒個post.韓國d博物館真係勁好行
四年前跟老細去左刑務同三星博物館
兩年前跟團就抽一日自己成家去左戰爭博物館,真係行到嘩嘩聲,d展品同介紹都好精彩。
自己係香港成日帶團行博物館,果邊d博物館係豐富好多。

下星期自己一個飛日本5日4夜,除左去d動漫聖地朝聖就係不停行神社博物館同公園。
不過得紅日先放到假所以淨機票都係你成個trip既三倍

你返導遊的嗎?
香港的博物館太細啦

要返工時間係難夾d 我真係唔捨得比咁貴機票會
睇晒個post.韓國d博物館真係勁好行
四年前跟老細去左刑務同三星博物館
兩年前跟團就抽一日自己成家去左戰爭博物館,真係行到嘩嘩聲,d展品同介紹都好精彩。
自己係香港成日帶團行博物館,果邊d博物館係豐富好多。

下星期自己一個飛日本5日4夜,除左去d動漫聖地朝聖就係不停行神社博物館同公園。
不過得紅日先放到假所以淨機票都係你成個trip既三倍

你返導遊的嗎?
香港的博物館太細啦

要返工時間係難夾d 我真係唔捨得比咁貴機票會

唔係,不過工作需要帶班化骨龍去參觀,去之前又要自己去一次plan路線,所以成日去

見到d展品甩皮甩骨咁多年都唔換唔整真係嬲

係喎 教畜
香港投放得太少資源落去博物館度喇
不過又難怪 其實香港真係唔太多人鐘意博物館
太遲先發現postcard link
睇哂成個post

琴晚訓唔著係度畫定d postcard
有咩野拎黎做人情換小小野食都好

絲打畫畫好靚
仲未回完氣
一陣我再update個完整洗費表
同最後個日既行山經歷

Btw postcard我無時間寄
如果香港寄有無人想要

我想JOIN台中踩去台北
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞