[零準備] [live] 挑戰$1500連住宿超窮獨遊韓國7日

695 回覆
395 Like 45 Dislike
啲嘢睇落好好食
普遍韓國人對你有唔有善?
上一次去斧山啲人好熱情
之後去到首爾啲人好冷淡

between如果可以我都想要postcard
但係如果畫完比上面留咗名嘅巴絲個堆postcard太攰就算啦
$1334 -
Day 3
- 10000w 入Tmoney card $70
- 40200w 首爾束草來回高速巴士 $282
- 15000w 束草hostel $105
- 1000w 炸蝦 $7
- 3500w kimbap $25
- 2400w 雪嶽山來回巴士 $17
- 3500w 雪嶽山入場卷 $25
- 3000w 雪嶽山飲朱古力 $21
- 3000w 市場炸雞 $21
- 2000w 炸熱狗 $14
- 17000w 首爾25th晚hostel $120

= $627

仲有4日點頂

其實已經好勁

加油
如果挑戰失敗咁點
$1334 -
Day 3

= $627

仲有4日點頂

其實已經好勁

黎緊2晚都唔洗比住宿 應該會好少少
加油啊

感謝
樓主手畫好勁

業餘級數
$1334 -
Day 3

= $627

我覺得你未必頂到
你一日已經洗剩一半
啲嘢睇落好好食
普遍韓國人對你有唔有善?
上一次去斧山啲人好熱情
之後去到首爾啲人好冷淡

between如果可以我都想要postcard
但係如果畫完比上面留咗名嘅巴絲個堆postcard太攰就算啦

其實真係幾好食

普遍都算nice 尤其是束草
大城市一定差d 但然後佢地發現你識小小韓文 就即刻轉態度

聽日我無咩行程 應該去漢江坐下畫下畫睇下書
我睇下畫到幾多張
有冇帶信用卡

有一張 但唔到死都唔會用
如果挑戰失敗咁點

聽候大家發落
應該唔會啦 最多慘d姐
冇錢會唔會做雞
絲打加油
仲有兩日有排捱
冇錢會唔會做雞

不了
$1334 -
Day 3

= $627

我覺得你未必頂到
你一日已經洗剩一半

而家去到旅程1半 希望無問題啦
加油
同女友係首爾旅遊中 last 2 days
要幫手出聲
加油
絲打我可唔可以好似樓上位巴打咁買你張post card 上色同未上色都得

可以呀 不過都要我有時間畫先得呀巴打
☄️

多謝定絲打
Tg: lihkgwww
如果麻煩到你就不了
Btw 加油
加油
同女友係首爾旅遊中 last 2 days
要幫手出聲

Yeah!! Thanks
大家都玩得開心d
留名
絲打加油
仲有兩日有排捱

呢2日唔洗比住宿 應該ok
記得留錢去機場呀
我覺得會挑戰成功,一個人真係食唔到d咩
好鼓舞,我都想癲一次
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞