[嚴重警告] 唔好再用炸彈玩膠

990 回覆
2922 Like 147 Dislike
首先核彈都唔割係指心態上,唔係實際行為
咁如果你咁講,裝修完偷嘢嘅人都唔應該割啦,又話核爆都唔割

問題係而家擺明放炸彈係個局嚟,極大機會會炸死無辜,有違抗爭者底線
咁樣都唔叫手足唔好做,因為怕違背呢句而置同伴生死於不顧,先係最有問題不是嗎?
收皮啦柒頭
殺狗 炸狗都唔撚割
恐怖得過中共所作所為
推 呢d方法用一次就得 第2 3次對方已經識諗辦法拆解甚至利用
又話核彈都唔割笑撚死人
屌你老母啦你夠膽講你自己無撚講過雞尾酒呀裝修好撚恐怖?
我就核彈都唔撚割既
佯攻咁撚有用都唔撚做on9
依家係炸彈炸狗都要割啊
一句秒你地成班潔癖怪啦。
今日你控制到全港示威者唔玩炸彈啦我當,到佢真係有心炸你地,整個紙箱再屈你好難咩?

成日係到諗d自己控制唔到嘅事,連登又成班弱智無腦咁。

從頭開始,要做嘅係諗「應該做d咩」而唔係一直諗「唔應該做d咩」,咁討論=咩都比到位人入,唉,見到成班日日冇腦浪費時間諗唔好做乜真係cls
其實認真我覺得好多支持嘅都未必係三毛
似係某小部份真手足覺得我哋左膠
所以先咁擔心
真係好撚多三毛
咁而家裝修得多
遲下有人「裝修」金鋪係咪又入手足數?
同昨日個西九警察講d 野一樣
攞裝修同放炸彈比?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞