[嚴重警告] 唔好再用炸彈玩膠

990 回覆
2922 Like 147 Dislike
要同共產黨鬥命長
要鬥智又要鬥力
唔想有前線死
玩炸彈已經唔係尊唔尊重前線嘅問題
咁大家可唔可以尊重下和理非
火魔就話見到可以閃避
炸彈係見唔撚到
大家alertness開始無嘅時候對家一禁個制就會炸撚死我地

突然發現我覆咗三晚都係覆呢啲留言
巴打心水清
Push
如果中共無晒棋, 玩堅野既話,個個都以為係膠彈,附近既手足係會全滅。

中共仲可以大條道理話,我地自己友炸彈誤爆,係一d 責任都唔撚駛負。

用呢個邏輯所有有傷害性既抗爭都要停
仲有一個
對家係唔撚係都會放,所以我哋記得一定要做
唔好咁做,我話唔同睇法只係從控唔控制得到嘅睇法,同樣係絕對唔應該做,有巴打講得啱,咁就係恐怖分子,唔係示威
港豬真係一世都港豬
屌你老母
一撚定次次一升級都割
炸死人乜乜乜
而家咩時勢?政府黑警濫暴,共產黨想滅鳩左香港
莫講話假彈,真彈都應該啦
放係紅店前面,手足見到就走
等警察焗住去清
咁撚簡單都唔識?
講乜炸到手足呀狼來了呀根本藉口,叫你唔好做
你地諗下咩人最想維穩,咩人最驚比人炸
中撚晒三毛計
Push
玩炸彈咩後果你諗撚清楚未?
炸到狗=恐怖主義明正名順鎮壓
炸到平民=恐怖主義confirmed+全世界割席
炸到手足=恐怖主義+割席+客觀效果自己攞黎衰(那怕其實係黑警放)

你老母叫人落場做糾察
不如自己綁返幾個菠蘿係身啦柒頭
上網推人去死就咁撚大聲
你身先士卒去自殺式襲擊啦
低能 如果真係恐怖活動 佢出解放軍係大條道理 仲要有民意同國際支持 到時攬炒條毛
我要攬炒係口號黎啫, 港豬身嬌肉貴邊個真係想攬炒啊

真係唔好玩,狼來了後果好嚴重
講得好好請尊重一下和理非
你有兩個account,改嘅名讀音都一模一樣

thx for telling, 5 cents

要buy time嘅,空投魔法都可以係一個方法。

我都知詐蛋好鬼快,掉個箱痴條線,走得人。
咁周圍嗰啲點,放嗰個就知流野啫。其他手足撤緊搵路走都唔得閒仲要見到有個唔知堅定流嘅箱,又要分心?
仲要比晒對家方法炸手足。
當佢炸唔中自己人,其他有咩傷亡入手足數,叫文宣點拆先?到時文宣都變er er sir

而且和理非出嚟行又多個擔心。

狗心諗:九龍大遊行?幾百萬塞爆咁轟動國際?擺幾個箱喺彌敦道你班友仔自己散晒。睇你仲轟動啲乜
anger
大力推
所以我地唔可以開個頭玩埋一份
你估外資撤唔撤?
On9
和理非都屈7你暴動架啦
仲係度想做popo扮friend牙?
人地照射鳩你呀on9仔
到時又憤怒啦
叫下還眼死全家
精神勝利
華為電話
同埋乜都炸唔到
你自己諗下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞