[嚴重警告] 唔好再用炸彈玩膠

990 回覆
2922 Like 147 Dislike
而家講緊入數問題
有咩問題?
但係都有可能有真手足激撚死
收皮啦左膠閪
咁有乜撚可以做呀鳩唱歌革命呀
用下你個閪腦 咪知有咩要做 有咩唔應該做囉
淺黃割都唔出奇其實,大佬人哋一家大細出嚟遊行你放炸彈?
根本放炸彈就係一條不歸路,堅持要做嘅人又講唔出原因
之前好似掟到港台記者?
冇料反擊就話人狗
你咪又係mon po狗
有火魔法係有目標攻擊

紙皮箱係無差別攻擊

無差別攻擊,你會響邊度聽到? 721、831,我地當初點樣定性呢兩日?

恐怖襲擊。
成堆左膠係到屌我地五毛
嘈黎都哂鳩氣
去到宜家仲覺得得罪共產黨唔好做咁
佢要屈鳩你點都屈到架啦
唔通因為咁乜撚方法都用
無人叫你玩真
但陷阱都唔做唔通真係下下成堆前線去送死就好
認真
我唔係冷氣軍師 真係有現場提過手足唔好
但冇人理我

要收黑警皮真係可以直接d
玩真假彈真係真係會累死手足
第一比鬼機會做野

第二真係會整死手足 手足得d鳩衫黑警套防暴衫明顯實淨好撚多 你整得傷黑警 手足死撚梗

第三 雖然話核陣都唔割 但求下大家面對返
玩哩樣野同你去燒中銀 爆360唔同 係會死人(鬼做手足做你根本好難prove到令多數人信服) 一爆傷人唔好話死人 好多次次落力做野 日日幫手貼野嘅中深黃都難講話唔割

求求大家 唔好玩哩招
玩地心吸力好過
控制唔到無計,但自己就去做就係弱智。

應該做 d 咩入面本來就包含左唔應該做 d 咩,不過我諗你都唔明入面個邏輯。諗得通你試下反駁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞