[加泰集會] 華春瑩: 西方「撐港不撐加泰」是 自私、虛偽,害人終會害己

605 回覆
353 Like 31 Dislike
但係駁唔到
邊個賤種狗唔睇新聞啊?又講唔到歐美口講反對但都叫西班牙唔好打壓,又唔撚答到加獨頭號人物宜家喺邊,人地係要linkage話美國雙重標準啊,唔撚講仲以為中国全力支持加獨啊賤種狗

連登左膠死全家
要驗下係唔係同路人
叫一聲天滅中共先
咁佢唔撐
人地淨係撐港又唔撚得嘅
敵人支持
我哋要反對
人地問美國做咩唔好似對香港咁出咁多聲,撚係撐加獨咩弱智仔
美帝無雙重標準
美帝唔撐香港獨立
一早講左開口牌喇
美國一向唔支持獨立 無論香港或加泰
撐加泰睇黎係柒左
因為敵人支持
笑撚死 我開po個陣仲有班友係到up
呢次加泰示威係要求釋放被判刑嘅毒派領就,支持自由民主理念係一樣。
中国一直都係驚緊香港會導致骨牌效應,所以主旋律一直都係講緊外國勢力嘅香港搞顏色革命分裂中国,從而令到上面啲支那人唔會跟香港咁作反。
宜家佢地將香港呢次uprising定性做搞港獨,咁就一定會linkage埋加獨嚟講美國佬做咩對香港咁多聲氣而唔對加泰出聲。中国屌緊美國所謂雙重標準咁就叫出聲撐加泰,痴痴地線
敵人擁護的,我們就要反對
關你撚事咩死八婆 你堂堂強國又做左啲咩呀
明,但大搞加泰集會係迫美國去不義之地,大家都明美國同香港人有共同利益先咁出面
而且台灣新疆西藏依啲地方同我地一樣,比中共迫害,要搞集會佢地priority更高
敵人支持喎依家
點搞
敵人支持 連登仔真係人頭豬
咁其實係應該搞但宣傳成支持民主自由自決
唔係順住對方條路比人話你
而事實上美帝都無雙重標準
何來撐香港獨又唔撐加泰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞