[加泰集會] 華春瑩: 西方「撐港不撐加泰」是 自私、虛偽,害人終會害己

605 回覆
353 Like 31 Dislike
中國平時做野都唔講邏輯點解我地要跟邏輯?
敵人擁護的,我們就要反對
我地可以聲援
但係美帝一樣會表態照支持西班牙政府
你改變唔倒口交部講法
更加改變唔倒美帝
垃圾邏輯
睇下你幾弱智
應該聲援新疆,而唔係加泰
唔該客觀同從事實D去睇, 唔好俾人帶到風向

加泰係好切實咁搞獨立, 香港既目的好明顯唔係切實咁搞獨立加公投啦係嘛, 又咩好撐, 西方幾時支持過香港獨立?

加泰本身已經係民主社會下既自治區, 唔需要爭取自由, 香港係爭取自由

唔好係度俾人擾亂視線先得架
港人fight for freedom,只係fight for自己既freedom,明白了
大義可以令香港勝利嗎?

屌手足仲勤力過屌政府嘅分化撚
講還講唔好貼相

得未呀屌你老母,條柒頭屌手足仲勤力過屌林鄭,
自己去起底啦,餵埋俾你食呀,平時食開殘廢餐呀你
咁即係點 參定唔參加
毛主席話敵人擁護的.....
前線攞條命去博你班冷氣去fight for人地freedom?
前線叫打狗救人你地問人叫咩名
國際線有啲起息你班撚樣就柒柒下出黎搞事
比左膠大愛撚出返黎運動同就完無分別
唔參加
集中焦點喺香港
要聲援,都係聲援新疆
阿爸、阿媽辛苦出去賺錢,
諗住將最好嘅俾自己仔女.
點知比仔女話自私
「淨係對自己好,唔對埋隔離屋嘅小朋友好,明明母愛附愛應該係最偉大,天下大同。如果唔係,父母養育仔女都只係為咗私利

屌,原來同一堆心態嘅,真心左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞