[LiHKG 新post] 強勢股討論區 (5)

1001 回覆
42 Like 1 Dislike
2009.....

我有貨...
但係之前跌市前3.86蝕左我成皮...依家賺返晒

我3.8 買, 3.3 止蝕左, 唉

好撚慘

我有9000股,3.43止蝕減左5000股,依家靠4000股拉平左

我個陣都止蝕左,做咩無啦啦咁大個反彈
2009.....

我有貨...

好撚慘

我有9000股,3.43止蝕減左5000股,依家靠4000股拉平左

同你地差唔多
我揸956, 之前見派完業績唔郁食左
今朝怒轟15%
有時真係一動不如一靜
2009.....

我有貨...

好撚慘

同你地差唔多
今朝怒轟15%
有時真係一動不如一靜

956 我ao食左
2009 上兩日穿50天 政策推動兩股大反彈
1632又係愈升愈有,會唔會似美圖咁?
要準備新post 了
星期一我估升
新手直覺

mola mola

係咪因為手些有貨 所以覺得會升

比你發現左
有貨緊係想贏啦
2009.....

我有貨...

好撚慘

同你地差唔多
今朝怒轟15%
有時真係一動不如一靜

956 我ao食左
2009 上兩日穿50天 政策推動兩股大反彈

等到今日食? 好波巴打抵你賺
2009.....

我有貨...

x2
2009 無得唔止蝕
460 我就真係早走左

手風唔順
2009.....

我有貨...

x2
2009 無得唔止蝕
460 我就真係早走左

手風唔順

Agger, 無得怨 無人知會唔會再跌
點睇 建行939
2009.....

我有貨...

x2
2009 無得唔止蝕
460 我就真係早走左

手風唔順

最緊要有紀律長期贏多輸少
btw.. 2009有貨嘅巴打恭喜
2009.....

我有貨...

x2
2009 無得唔止蝕
460 我就真係早走左

手風唔順

最緊要有紀律長期贏多輸少
btw.. 2009有貨嘅巴打恭喜

x2
有冇人1958 有貨
有冇人1958 有貨

咪咁大聲
有冇人1958 有貨

咪咁大聲

諗緊加唔加
2009.....

我有貨...

x2
2009 無得唔止蝕
460 我就真係早走左

手風唔順

早前上黎問過水泥股, 記得巴打推介我買2009同914

雖然我得743, 但都多謝巴打好建議
有冇人1958 有貨

咪咁大聲

諗緊加唔加

2009.....

我有貨...

x2
2009 無得唔止蝕
460 我就真係早走左

手風唔順

Agger, 無得怨 無人知會唔會再跌

乜位都穿曬一早止左
2009.....

我有貨...

x2
2009 無得唔止蝕
460 我就真係早走左

手風唔順

唔可以咁講既, 460我之前都有貨, 2009考慮過入

460個基本因素的確係令人淆底, 早走好正常

2009走勢又係突然, 走左都係人之常情
2009.....

我有貨...

x2
2009 無得唔止蝕
460 我就真係早走左

手風唔順

2009小弟係抽新股果陣抽到, 賺過少少錢, 有情義結都無入, 巴打走真係好正路
有冇人1958 有貨

咪咁大聲

諗緊加唔加

廣汽應該好d?
2009.....

我有貨...

x2
2009 無得唔止蝕
460 我就真係早走左

手風唔順

有早知就冇乞兒啦, 邊個估到佢咁插上去
冇輸錢操作岩我覺得就冇問題啦
希望天晴巴打再開新post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞