[LiHKG 新post] 強勢股討論區 (5)

1001 回覆
42 Like 1 Dislike
天晴巴打有冇睇開135昆侖??
業績大跌55%但撇除減值 實為增長36%
股價今朝回落到20天線反彈
keep住等佢繼續破52週高位點睇?

135 成交冇配合上升 小心一回冇買壓支持
天晴巴打有冇睇開135昆侖??
業績大跌55%但撇除減值 實為增長36%
股價今朝回落到20天線反彈
keep住等佢繼續破52週高位點睇?

135 成交冇配合上升 小心一回冇買壓支持

我$7.0x入
上個禮拜見佢破$7 又見其他燃氣股走勢唔錯
不過今日見隻1193同384有啲唔對路
心諗如果今日$7樓下都可能走咗去
700應該幾錢放好呢?有d想轉馬轉175
10.2放左

700 唔失$216 唔會走
埃豬豬

13蚊gogogo

好想$216加注
上次公佈業績都係得218

$216係點得黎?我見20天係$218
仲有冇人留意1632
日日淨雞雞升上黎 要突破52周新高?

Push
埃豬豬

13蚊gogogo

Gogogogogo
升番上去 44.5止蝕算

$216係點得黎?我見20天係$218

上一次既突破位
仲有冇人留意1632
日日淨雞雞升上黎 要突破52周新高?

Push

半新股少玩
天晴巴而家點睇内航?
東航d價唔知點解差過南航國航咁多
黎緊月尾出業績應該都係positive, 係唔知仲有冇機會爆一爆
4.89時仲高追左兩手, 而家均價4.75
我睇落似已經玩完
921條macd線有少少向下既樣,係咪有啲訊號?

MACD線利淡,但留意係日線圖,周線圖MACD線對後市係向好,所以睇你既買賣策略係短線定中長線

700咁強勢你都考慮走
岩岩先破頂 上周果棍成放有配合 放下啦

離突破位都有3x %升幅 高位縮量調整好正常
天晴巴而家點睇内航?
東航d價唔知點解差過南航國航咁多
黎緊月尾出業績應該都係positive, 係唔知仲有冇機會爆一爆
4.89時仲高追左兩手, 而家均價4.75
我睇落似已經玩完

我覺會回4.4 左右打多次底 再睇下有冇力向上突破
但航空業麻麻 圖就係轉勢緊向上

MACD線利淡,但留意係日線圖,周線圖MACD線對後市係向好,所以睇你既買賣策略係短線定中長線

原來我你睇左日線圖
大家點睇418?

離突破位都有3x %升幅 高位縮量調整好正常

巴打,你講既突破位係由邊日之前睇起?
1211係咪升番44.5左右就會停
佢係利潤 只係差過預期都跌?
近排車股都係入唔過
799 資金流入價量齊升
係可以入貨
利申冇貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞