[LiHKG 新post] 強勢股討論區 (5)

1001 回覆
42 Like 1 Dislike
現價入27入唔入得過 諗住賣左隻1928轉入27

放啦, 我岩岩都放左

排緊36.2
天晴巴打1888有冇入到

我有

hoball 大家諗住咩位加注
今日淨係得27同1888有啲嘢睇吓
好彩有睇天晴巴打嘅post

放啦, 我岩岩都放左

點解放27?!
1293 係咪暫時玩完?係咪因爲拎左9億去收購人地,諗住會升下,但反而跌左少少。因為現金流出左?
同埋我睇長線既話佢個圖都ok, 請指教下
今日淨係得27同1888有啲嘢睇吓
好彩有睇天晴巴打嘅post

天晴真係好有心機覆盤之餘仲分享比大家
1293 係咪暫時玩完?係咪因爲拎左9億去收購人地,諗住會升下,但反而跌左少少。因為現金流出左?

唔識睇呢隻 補完裂口就回返
1958 而家值搏少少
上星期入左22.2入左1099
之後一直下跌,日日都有新消息話調控
今日都係要走,相信內房有有一排調整
上星期入左22.2入左1109
之後一直下跌,日日都有新消息話調控
今日都係要走,相信內房有有一排調整

長線其實一般般3月13號個星期枝上影線好長,之前高位買咗既資金已經止蝕,如果佢回番D,再升番上去會靚仔,但要睇下佢基本面支唔支持到佢爆番上去

長線其實一般般3月13號個星期枝上影線好長,之前高位買咗既資金已經止蝕,如果佢回番D,再升番上去會靚仔,但要睇下佢基本面支唔支持到佢爆番上去

如何睇基本面?

我覺得玩完
佢插穿左20天線
如果你信天晴巴打果套,呢隻股份視為轉勢
1293 升同跌都好急
安全至上

如何睇基本面?

財務報表,業續,行業前景等等

放啦, 我岩岩都放左

點解放27?!

放1928姐, 行得慢, 本身有其他賭股

如何睇基本面?

財務報表,業續,行業前景等等

我以為佢用9億收購人地係好事黎, 唔緊要,我入左好少姐都
Btw 蒙牛有無啲咩先兆一下爆咁多?
因為佢星期一跌穿到100天線
天晴巴打1888有冇入到

我有

hoball 大家諗住咩位加注

今日升跌比例都係差
上升574:下跌1018
我覺得有錢賺已經唔易 市況好先諗加注

放啦, 我岩岩都放左

點解放27?!

我個零兩個月前都轉左會
又係金沙過銀娛
877 仲係咪整固緊

有無爸打渣緊

放啦, 我岩岩都放左

點解放27?!

我個零兩個月前都轉左會
又係金沙過銀娛

宜家先轉倉會唔會太遲
巴打點睇1958
算唔算強勢?

等緊突破
巴打點睇1958
算唔算強勢?

同問

放啦, 我岩岩都放左

點解放27?!

我個零兩個月前都轉左會
又係金沙過銀娛

宜家先轉倉會唔會太遲

我都諗緊轉唔轉倉好
巴打點睇1958
算唔算強勢?

同問

整固緊 破到$8.8 先諗
巴打點睇1958
算唔算強勢?

同問

整固緊 破到$8.8 先諗

我都等緊大成交推上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞