【感情台】阿仙奴16-17球迷吹水區 XCI

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
Richest Men in Football:

Carlos Slim - Oviedo/Pachuca/León - 6th in world

Wang Jianlin - Atleti - 18th

François Pinault - Rennes - 65th

Usmanov - Arsenal - 66th

Abramovich - Chelsea - 139th

Hopp - Hoffenheim - 140th

Kroenke - Arsenal - 182nd

俄佬唔會炒雲加既話咪一鳩樣
又要改名

歷史會證明牛奶無罪

雲加條杏家剷

又扮反雲了

永續雲膠直至雲膠108碎

教到死為止

插住喉都要教
俄佬唔會炒雲加既話咪一鳩樣

俄佬有錢 人地掉左幾千萬比拖肥搞營地
想駐資阿狗踢走死老野,要準備幾錢?

你有錢買起美國佬就夠
想駐資阿狗踢走死老野,要準備幾錢?

你有錢買起美國佬就夠

集資買起阿狗

歷史會證明牛奶無罪

雲加條杏家剷

又扮反雲了

教到死為止

插住喉都要教

反正阿迷無話事權 直接宣布永續啦仆街

直情隊波同會章都改鳩埋個名同樣
咁班迷雲on9咪可以名正言順叫唔鐘意就轉會

歷史會證明牛奶無罪

雲加條杏家剷

又扮反雲了

教到死為止

插住喉都要教

Arsene Fc

又扮反雲了

教到死為止

插住喉都要教

Arsene Fc

Arsene fans club

教到死為止

插住喉都要教

Arsene Fc

Arsene fans club

雲伯龍門無限搬 又話無前四唔影響續約

遲下踢護級戰啦
會唔會死左都繼續教
搵人去掟老野雞蛋啦
雲加走咗阿狗一定冇錢賺
到時美國佬會唔會自己走人
老實轉咗人頭幾年實衰過獌
Pablo‏ @AFCAMDEN
Bellerin still struggling with ankle problem from earlier in the season. Likely to undergo surgery in the summer to correct issue. #afc

怪錯了比比鳥
雲加走咗阿狗一定冇錢賺
到時美國佬會唔會自己走人
老實轉咗人頭幾年實衰過獌

美國佬肯走就好
Usmanov接手
希望高安基cap多幾年水好走
起碼我有生之年可以見到阿狗有返希望
Bellerin still struggling with ankle problem from earlier in the season. Likely to undergo surgery in the summer to correct issue. #afc

怪錯了比比鳥

傷都夾硬用,冇計,贊囝太廢

怪錯了比比鳥

法國比比鳥唔係比比鳥呀?
會唔會死左都繼續教

遺計

怪錯了比比鳥

法國比比鳥唔係比比鳥呀?

咁就一世 雲加好波
對新特蘭個場改期會改去5月?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞