【感情台】阿仙奴16-17球迷吹水區 XCI

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
差佬確認左係恐襲

我睇BBC係話警察未確認到件事係點之前,會當呢單野係恐襲處理

域子睇咩source?

Letv

Ok sor, 世界最權威既source

RT: Police have confirmed that they are currently treating this as a terrorist incident.

Please google translatw

班牙狗實驚到瀨屎

索性唔返倫敦了
班球員一定開心死
班牙狗實驚到瀨屎

牙狗同parliament完全唔近,京乜春?
班牙狗實驚到瀨屎

不用分那麼細
班牙狗實驚到瀨屎

不用分那麼細

大家都是終果忍
今日原來係brussel attack一周年
班牙狗實驚到瀨屎

索性唔返倫敦了
班球員一定開心死

ozil 又可以射波
班牙狗實驚到瀨屎

不用分那麼細

打仗牙牙哥
CC台認真po都有五毛搵食
me等毒果荼毒算了
me等毒果荼毒算了

..........
me等毒果荼毒算了

..........

點為之五毛

咁快就一年

咁快就一年

322 我都覺得好快
ITV: vehicle has suspicious package
ITV: vehicle has suspicious package

me等毒果荼毒算了

..........

Need back up !
bbc live話一個source (pa唔知乜野)話一個女人死左
bbc live話一個source (pa唔知乜野)話一個女人死左

Yes, skynews都出左

一齊聽緊
BBC Breaking News‏Verified account @BBCBreaking 2m2 minutes ago
More
Woman dies & a number are hurt, some with "catastrophic" injuries after Westminster Bridge incident, hospital says http://bbc.in/2msCCPM
雲加你自首啦
雲加你自首啦

玩到咁撚大
又係雲老野累事
今日一傳續約就黎料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞