【感情台】阿仙奴16-17球迷吹水區 XCI

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
輸車路士、輸利物浦、輸拜仁、輸西布朗,阿仙奴最近的戰績跌到了穀底。人們紛紛將矛頭指向了雲格,甚至很多球迷要求雲格離開。不過,在阿仙奴傳奇列文看來,阿仙奴戰績墜落,和阿仙奴三大核心也有很大關係。

列文是阿仙奴不敗奪冠賽季的主力功勳,他在接受採訪時談到了阿仙奴目前的困境,列文表示:「人們都在談論山齊士有多麼的偉大,但如果你總是看起來在生悶氣,那你不可能成為一名偉大的球員。你必須成為一名精神力強悍的球員,而不是一名只會盤帶的球員。」

「至於奧斯爾,他總是在球隊艱難的時候就隱身,他對危難時刻的阿仙奴貢獻有多少?阿仙奴買梅斯達菲花了3500萬英鎊,這不是他的錯。一家球隊花了這麼多錢買我,我接下來卻無法成為一名更好的球員,這怪誰?梅斯達菲確實在貢獻他的一切力量,但有時候,球隊一場比賽丟5球,他就不能反思一下自己是不是可以做的更好嗎?」

迷雲狗列文

臭燒得一句,屌都費事

列文最後說道:「阿仙奴下一場比賽是對陣曼城,這是他們觸底反彈的絕好機會。阿仙奴球員必須好好戰鬥,這是他們欠雲格的。」

強強對決又輸一場

西布朗都輸
All in 曼了
列文
比賽緊場邊痾尿
歐聯決賽紅牌
0708係咁派膠無埋正選
On this day in 2014, Arsene Wenger managed his 1,000th Arsenal game.
It was Chelsea's biggest ever win over the Gunners.
Show Blocked User - 平井紗夏

屌晒你地老母
對波係咪已經冇晒吸引力
係咁感情台

垃圾有咩好傾

而家呢隊垃圾閪波睇黎做乜
同青蔥歲月一樣要懷緬丁下過去
出左黎做野之後發覺所有野唔同哂
當你返完工再返屋企食埋飯已經乜都唔想做想訓覺

等你收工連飛機都唔想打先再講
列文
比賽緊場邊痾尿
歐聯決賽紅牌

但列文真係施文退休之後既救命人選
屌晒你地老母
對波係咪已經冇晒吸引力
係咁感情台

垃圾有咩好傾

返工前打定先點計呀ching
球員欠雲加
邊個欠球迷
列文
比賽緊場邊痾尿
歐聯決賽紅牌

唔通靠艾蒙尼亞咩

我決定左賣屎佛比雲加,
有冇巴打跟機
雲加續左約
列文
比賽緊場邊痾尿
歐聯決賽紅牌

施文後佢應該係最好果個
佢表現比施治更好
但係佢唔派膠 點會用艾蒙
又點會後來咁膠
作為名宿 而家迷雲唔緊要 立場唔同姐
出黎屌球員又有咩用
雲加續左約

報左驚
雲加續左約

報左驚

續兩年
雲加續左約

報左驚

續兩年

雲加續左約

報左驚

續兩年

好不安
球員欠雲加
邊個欠球迷

成隊搵錢波唔撚理球迷感受
屌晒你地老母
對波係咪已經冇晒吸引力
係咁感情台

垃圾有咩好傾

返工前打定先點計呀ching

咁不如返緊工打 反正計緊錢 有賺
列文
比賽緊場邊痾尿
歐聯決賽紅牌

施文後佢應該係最好果個
佢表現比施治更好
但係佢唔派膠 點會用艾蒙
又點會後來咁膠
作為名宿 而家迷雲唔緊要 立場唔同姐
出黎屌球員又有咩用

同李察胡禮,沙賓比
列文果時真係好好丁
Arsene Wenger says he has some “unfinished business” at Arsenal after signing contract extension to the Club during International break
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞