【感情台】阿仙奴16-17球迷吹水區 XCI

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
林鄭呢d時間去天水圍街市,阻鳩住人做生意

法國佢d公關真系玩鳩佢
新IPHONE有冇人教下點炒?

用手

最緊要係個爐 無爐點炒呀

用你個頭反光整熱隻獲再炒

法國佢d公關真系玩鳩佢

去屌鳩佢先

法國佢d公關真系玩鳩佢

去屌鳩佢先

逼左行左一兩分鐘就出返去,話巡完街市

d公關真係玩鳩佢
新IPHONE有冇人教下點炒?

用手

最緊要係個爐 無爐點炒呀

用你個頭反光整熱隻獲再炒

呢個好笑

法國佢d公關真系玩鳩佢

去屌鳩佢先

d公關真係玩鳩佢

屌牙,甘吾去了

法國佢d公關真系玩鳩佢

去屌鳩佢先

d公關真係玩鳩佢

屌牙,甘吾去了

快啦,仲係附近呀

法國佢d公關真系玩鳩佢

去屌鳩佢先

d公關真係玩鳩佢

屌牙,甘吾去了

快啦,仲係附近呀

走左lu 咁既落區真係得啖笑

法國佢d公關真系玩鳩佢

去屌鳩佢先

d公關真係玩鳩佢

屌牙,甘吾去了

快啦,仲係附近呀

走左lu 咁既落區真係得啖笑

會吾會去洪福邨
一向與《beIN Sports》關係友好的雲加(Arsene Wenger),最近又接受了該媒體的訪問,大談自己在阿仙奴的前景:「我要宣佈的是,我沒有任何新消息要宣佈。不管我留在球會多久,只要我一日仍在這裡,我就會盡忠職守,全心全意帶領球隊。」
溫格好波
一向與《beIN Sports》關係友好的雲加(Arsene Wenger),最近又接受了該媒體的訪問,大談自己在阿仙奴的前景:「我要宣佈的是,我沒有任何新消息要宣佈。不管我留在球會多久,只要我一日仍在這裡,我就會盡忠職守,全心全意帶領球隊。」

aha
溫格好波

溫格B吃屎
溫格好波

溫格B吃屎
原來毓民又黎左港大
唔怪得個論壇咁多人聽
懷疑德國同英撚夾埋 邊有咁完美既劇本架

根本一早plan定續約

食屎喇屌
回帶

西甲班霸巴塞隆拿準備夏天轉會市場出手,以巨額收購阿仙奴中場艾朗藍斯,以及求購愛華頓中堅史東斯。

巴塞隆拿有意「打包」收購艾朗藍斯及史東斯強化實力。

周日快報消息指出,巴塞想斥資5000萬鎊斟藍斯,同時想購入史東斯。據知雲格也留意到巴塞教頭安歷基對於藍斯虎視眈眈。

而家賣ok?
就算唔做職業足球員呢... 呢句仲侮辱過體育對經濟冇貢獻

根本一早plan定續約

食屎喇屌

beIN sport成日請上黎9up
睇黎是真

aha

呢d先係遠射 你就番屋企抖抖先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞