【感情台】阿仙奴16-17球迷吹水區 XCI

1001 回覆
6 Like 5 Dislike

你係度得第一年識攻
之後攻都唔使預你

你係度得第一年識攻
之後攻都唔使預你

艾殊利高爾慶幸離開阿仙奴,他說自己在離開球隊時感受不到尊重。

艾殊利高爾在阿仙奴青年軍成長,後來幫一隊拿了兩次英超冠軍,然後轉會車路士。

當年車路士為他開出雙倍人工,結果他轉會後拿到歐聯冠軍及歐霸冠軍,相反舊東家苦苦掙扎,現在他還在為自己精明決定而大笑,慶幸自己早早離廠。

艾殊利高爾不諱言自己走得快:「老實說我仍然在想著離開的日子。當年我在阿仙奴有過很多好日子,雖然離開時不太好看,但他們對我也不是太尊重。當然我自己也有責任,可以處事時有錯失,但要回看其實有很多人都做得不好。」

「一切已成過去,我會懷念阿仙奴的好球員,但我也在足球路上不斷努力盡力贏獎盃。最少,我不會回頭看阿仙奴的日子,然後說我後悔離開了。」艾殊利高爾說。

一堆花生

事實上佢走左都成十年 冇一個左閘可以代替到佢

佢防守力咁強,冇咁易搵到一個同佢差唔多level既人

證明係a高本身勁
唔係因為雲加教

我覺得25高近廿年左閘排到前3

全盛時期a高我覺得世界第一
勁過馬細路、卡路士、前鋒華

a高世界第一
身體S級
進攻A級(勁過我廠而家D翼)
防守S級
仲要職業生涯夠長

最好j係護空門

護空龍方面沙格拿都學到唔少

最記得有年佢係車,
生得矮頂返入自己龍
艾殊利高爾慶幸離開阿仙奴,他說自己在離開球隊時感受不到尊重。

艾殊利高爾在阿仙奴青年軍成長,後來幫一隊拿了兩次英超冠軍,然後轉會車路士。

當年車路士為他開出雙倍人工,結果他轉會後拿到歐聯冠軍及歐霸冠軍,相反舊東家苦苦掙扎,現在他還在為自己精明決定而大笑,慶幸自己早早離廠。

艾殊利高爾不諱言自己走得快:「老實說我仍然在想著離開的日子。當年我在阿仙奴有過很多好日子,雖然離開時不太好看,但他們對我也不是太尊重。當然我自己也有責任,可以處事時有錯失,但要回看其實有很多人都做得不好。」

「一切已成過去,我會懷念阿仙奴的好球員,但我也在足球路上不斷努力盡力贏獎盃。最少,我不會回頭看阿仙奴的日子,然後說我後悔離開了。」艾殊利高爾說。

一堆花生

事實上佢走左都成十年 冇一個左閘可以代替到佢

佢防守力咁強,冇咁易搵到一個同佢差唔多level既人

證明係a高本身勁
唔係因為雲加教

我覺得25高近廿年左閘排到前3

全盛時期a高我覺得世界第一
勁過馬細路、卡路士、前鋒華

同佢平排應該仲有J 辛同李沙拉素

J 辛top speed同進攻仲差佢半皮
不過耐力防守仲勁D

養生聯賽

佢30歲前意假果時未養生嘅,
攻佢真係一般,
但勝在無限體力,唔會傷,
防守勁同打到防中。

臨退休先大傷
普多斯基以招牌左腳遠射攻破英格蘭大門,為自己國際賽生涯寫下完美句號,他說英軍門將祖赫特賽後大讚他的遠射妙到毫顛。

點救呀
普多斯基以招牌左腳遠射攻破英格蘭大門,為自己國際賽生涯寫下完美句號,他說英軍門將祖赫特賽後大讚他的遠射妙到毫顛。

放水

放水

你女神被人屌到出曬水就有

放水

=_=
雲格表示,如今的局面確實讓人失望,但他強調,足球不光是為了冠軍:「人們通常都會說,沒有冠軍就是一個失敗的賽季。但是看看利物浦,他們在英超時代從沒有拿到過冠軍,但誰也無法否認他們是一家成功的球會。每年的冠軍只有一個,而爭奪者總是很多。」

老野-.-

放水

ho ball

放水

普狗好仆街

放水

普狗好仆街

-,- 9
又夠鐘講女

放水

比我屌

共產黨會然綠日子殺到㴝 手足快d走牙
又夠鐘講女

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

放水

比我屌

腸仔強

放水

比我屌

5毛

放水

比我屌

澳洲你住SYDNEY邊頭
搵日我同HII仔一齊探你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞