【感情台】阿仙奴16-17球迷吹水區 XCI

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
對比而家,我寧願睇住污普狗卡叔同禾仔做主打,好過睇隻南美山狗同德狗燒

呢4個12-13年 加埋入66球

感情台講咩波
好多回憶
已經是人面全非了
我呢個年紀 應該係講緊返工 創業 搵錢
結婚買樓買車
大多係同錢有關
但我個心其實停留係中學生果陣
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大
EuanDewar‏ @EuanDewar 13h

Each Premier League team's remaining fixtures laid out by opponent league position

好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

有時約返以前d中同打下波食下飯傾返以前d on9野其實巧kai針
一早轉打442 g lo 撞牆俾普狗勁ban應該巧屈g

普子淋完條老坑個鳩頭就俾佢報仇賣左
仲有我普就一早奪左冠了

Each Premier League team's remaining fixtures laid out by opponent league position

熱狗
hey b又叫春
好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

有時約返以前d中同打下波食下飯傾返以前d on9野其實巧kai針

依家想約人出黎打3打3都好難了

熱狗

熱狗

今季對依家果榜尾八隊8W2D
幾撚時做左5毛,我比傻鳩老屈

我都係岩岩先知藍絲=5毛[sosad]

五毛六日子食好住好

綠日子只不過係公公 其他什麼刀示是

五毛六日子食好住好

綠日子只不過係公公 其他什麼刀
好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

吾巧講打波,約出黎2對2篤個靚波
或者食個G煲刀難

熱狗

除左對水晶宮有信心贏
其他都好大機會失分
好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

未夠30啦
好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

其實係
想傾下計都難 各有各忙
hey b又叫春

響應個post 標題牙

熱狗

除左對水晶宮有信心贏
其他都好大機會失分

水晶宮:
好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

以前著住校服就打得

五毛六日子食好住好

綠日子只不過係公公 其他什麼刀

佢有個好老婆
好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

以前著住校服就打得

以前一放學打藍球,唔知整爛左幾多對垃圾皮鞋
其實普渡勤D走位嘅話真係第二個level,隻左腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞