【感情台】阿仙奴16-17球迷吹水區 XCI

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
列文
比賽緊場邊痾尿
歐聯決賽紅牌
0708係咁派膠無埋正選

但列文真係施文退休之後既救命人選

施文後佢應該係最好果個
佢表現比施治更好
但係佢唔派膠 點會用艾蒙
又點會後來咁膠
作為名宿 而家迷雲唔緊要 立場唔同姐
出黎屌球員又有咩用

作為名宿 而家反雲唔緊要 立場唔同姐
出黎屌雲加又有咩用
唔續路jj
人地走你雲加唔比人落場
比塊狗牌人就算
人地利記對謝4就歡送
我就已經反雲
唔續路jj
人地走你雲加唔比人落場
比塊狗牌人就算
人地利記對謝4就歡送
我就已經反雲

踢到波先出聲啦
小弟聽日oral 有無人支持下 而家好撚驚

支持

無野既
衰左最多咪讀ASSHOLE HD
唔續路jj
人地走你雲加唔比人落場
比塊狗牌人就算
人地利記對謝4就歡送
我就已經反雲

踢到波先出聲啦

唔比路JJ踢過下真係好嬲😡

無野既
衰左最多咪讀ASSHOLE HD

衰左咪衰左囉
你唔衰點襯托人地好
唔續路jj
人地走你雲加唔比人落場
比塊狗牌人就算
人地利記對謝4就歡送
我就已經反雲

踢到波先出聲啦

唔比路JJ踢果下真係好嬲😡
http://www.arsenal.com/news/news-archive/20170322/wenger-signs-contract-extension

好波

迷雲黨又然一丈

ERROR 404 - PAGE NOT FOUND

其實讀唔成書都可以試下出黎做野,我見旅遊業好似請緊人

狗都唔做啦旅遊業

狗都唔做啦旅遊業

情願做狗

狗都唔做啦旅遊業

情願做狗

做雲加隻狗

支持

加油

狗都唔做啦旅遊業

我讀酒店

我識早十年入行果班做酒店,
好多都揾夠轉哂行,
新入行果啲果果話揾唔到錢

狗都唔做啦旅遊業

我讀酒店

我識早十年入行果班做酒店,
好多都揾夠轉哂行,
新入行果啲果果話揾唔到錢

仲話跟6日子
好多回憶
已經是人面全非了
我呢個年紀 應該係講緊返工 創業 搵錢
結婚買樓買車
大多係同錢有關
但我個心其實停留係中學生果陣
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

有時約返以前d中同打下波食下飯傾返以前d on9野其實巧kai針

依家想約人出黎打3打3都好難了

以前著住校服就打得

以前一放學打藍球,唔知整爛左幾多對垃圾皮鞋

似過俾阿媽屌 之後逼我著地盤個d鋼頭鞋返學 系學校打波踩死d同學仔

HeyB幾大

有時約返以前d中同打下波食下飯傾返以前d on9野其實巧kai針

吾巧講打波,約出黎2對2篤個靚波
或者食個G煲刀難

我以為D廢中先中意想當年
原來大家出左社會幾年, 以前中學D醜聞ON9野真係講得好開心

依家我正係諗都好開心

係, 講下比女飛, 講下串老師, 講下犯校規...唉

有時講下d miss 同女同學走光
好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

以前著住校服就打得

似過俾阿媽屌 之後逼我著地盤個d鋼頭鞋返學 系學校打波踩死d同學仔

真係仆街嚟
好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

以前著住校服就打得

真係仆街嚟

哇我屌你老味,你唔覺意zip腳既話,隻腳斬撚得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞