【感情台】阿仙奴16-17球迷吹水區 XCI

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
好多回憶
已經是人面全非了
我呢個年紀 應該係講緊返工 創業 搵錢
結婚買樓買車
大多係同錢有關
但我個心其實停留係中學生果陣
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

有時約返以前d中同打下波食下飯傾返以前d on9野其實巧kai針

依家想約人出黎打3打3都好難了

以前著住校服就打得

以前一放學打藍球,唔知整爛左幾多對垃圾皮鞋

me too
我仲會踢石仔
成日比呀媽屌
好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

係呀
我班中同成日笑鳩我冇大志,考老散
"唔通你想30歲仲係搵緊25K呀?"
我知佢地為我好
不過我只係想成班兄弟坐埋食PIZZA打FIFA
幾撚時做左5毛,我比傻鳩老屈

我都係岩岩先知藍絲=5毛[sosad]

五毛六日子食好住好

綠日子只不過係公公 其他什麼刀

佢有個好老婆

有個日本人 叫大比有志?
好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

有時約返以前d中同打下波食下飯傾返以前d on9野其實巧kai針

吾巧講打波,約出黎2對2篤個靚波
或者食個G煲刀難

我以為D廢中先中意想當年
原來大家出左社會幾年, 以前中學D醜聞ON9野真係講得好開心
好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

以前著住校服就打得

買最平果D, 1個月一對
校服+皮鞋仲勁過PE衫
好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

或者食個G煲刀難

原來大家出左社會幾年, 以前中學D醜聞ON9野真係講得好開心

依家我正係諗都好開心
好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

或者食個G煲刀難

以前無錢,去長州兩日一夜可以即刻起行

仆街依家約班友近近地去台灣,最快都下年第四季
好多回憶
已經是人面全非了
結婚買樓買車
大多係同錢有關
放學去打波食撈面飲朱奶
同朋友講下溝女講下夢想
同佢去街

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

或者食個G煲刀難

依家我正係諗都好開心

係, 講下比女飛, 講下串老師, 講下犯校規...唉
屌你老母

做咩呀五毛

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

或者食個G煲刀難

以前一班人去長j已經當旅行 幾撚開心🚬

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

以前著住校服就打得

校服+皮鞋仲勁過PE衫

有對踢左兩年都唔爆🚬
屌你老母

做咩呀五毛

我黃絲

呀嫂個晚豹紋絲

HeyB幾大

或者食個G煲刀難

以前一班人去長j已經當旅行 幾撚開心🚬

個陣十一二點係長州玩running man , 回不去了
回不去了

呢個年紀 身邊有人走
老師 同學既家人
好感歎

HeyB幾大

以前著住校服就打得

校服+皮鞋仲勁過PE衫

有對踢左兩年都唔爆🚬

太極鞋?
回不去了

感覺不會再愛了
Arsenal? Manchester United? Everton? Who will finish in the top four in the Premier League?The run-ins analysed: skysports.tv/KHnwXZ
回不去了

屌晒你地老母
對波係咪已經冇晒吸引力
係咁感情台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞