入黎放低你懶到仆街既習慣

744 回覆
73 Like 3 Dislike
床單同睡衣一年先洗一次
平時出街啲衫閑閑地都幾個月先洗一次食完雞煲都要著番兩三日先肯洗
最耐試過兩個禮拜冇洗頭

訓碌架床上層 要訓嗰陣打電話比老母叫佢入嚟幫我熄燈

老母表示 屌你條仆街

我有指棍放係張床
用黎閂燈既

又一高手

笑左 打電話叫老母熄燈
著住條褲打丁,跟住直接訓唔換由佢up住,第2朝就乾,咁算唔算懶

求先已經諗緊有無人出面廁所屙完屎直接著褲沖水走人 反正返屋企都洗底褲?
生個仔出嚟幫手拖地
我係屋企食飯 會係d碟呀碗呀上面包層保鮮紙 咁食完拎起佢就得 唔洗洗碗
好撚醒

認真幾撚醒

岩啊 真係幾撚醒

真係幾高招

學到嘢
唔想伸手禁空白鍵 用滑鼠COPY
我想問床單正常嘅話,係應該幾耐換一次

訓到痕先換
打完飛機唔洗手

呢個唔洗講啦下話

懷疑呢個post有一半系絲打

就算我幾懶都會屌9你
系你老母
用腳開機
屌原來你地係將水倒落杯再離口倒落嘴飲 我係直接用凍水壼離口倒落嘴

Same
睇呢個post獲益良多
屌原來你地係將水倒落杯再離口倒落嘴飲 我係直接用凍水壼離口倒落嘴

Same

我都係
我想問床單正常嘅話,係應該幾耐換一次

訓到痕先換

心情好又諗起好耐冇換先換

Same

絲打有冇比屋企人屌 利申 我有

老母話 洗唔洗咁懶呀
以前晚上唔刷牙訓。
日日最早8點先起到身。搞到成日遲到。
食完零食唔想洗手然後用潔紙巾抹
食完零食唔想洗手然後用潔紙巾抹

Same

一樣

Same

絲打有冇比屋企人屌 利申 我有

老母話 洗唔洗咁懶呀

仲要其實我平時用杯飲都係放返喺度等老母洗

屌 一樣
食完野水都唔沖pat係到
直接將薯片倒落口 帶大枝水入房上連登
懶極日日都沖涼洗頭 怕成頭油億味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞