入黎放低你懶到仆街既習慣

744 回覆
73 Like 3 Dislike
沖涼前屙尿直播屙喺浴缸

沖涼前屙尿直播屙喺浴缸

沖涼前屙尿直播屙喺浴缸

沖涼前屙尿直播屙喺浴缸

成班gay佬
細個成日痾完尿唔沖廁
俾阿媽鬧咗一大排
依家戒甩咗

你阿媽點鬧?
老豆成日唔沖廁,話咩幫地球慳水

好偉大

我屋企都係痾完尿唔沖廁 我媽細個就教我慳多啲水費
不過去人地屋企OR出街都會沖 因為唔係個個接受到
唔出街就唔會沖涼
試過3日無沖涼,個頭又臭又油,第四日終於頂唔順去沖涼

ching忍耐力高到我好佩服

一星期
一日刷一次牙
有時隔日沖涼洗頭
成堆出街衫扔係地下懶得洗
屌原來你地係將水倒落杯再離口倒落嘴飲 我係直接用凍水壼離口倒落嘴

Same

我都係 咁連杯都唔洗拎

我都係 有次凍水壼個蓋冇整實 一倒成身都係
床單成年無洗
正餐煮頹面,一鑊揼晒菜/丸/腸+面烚下烚下

床單訓得耐唔覺有唔舒服?

最多咪臭 痴立立
細細個真係懶到唔刷牙去返學連抺面既動作都係屋企人幫我,屙尿唔用紙巾又唔會洗手
而家係屋企屙完都唔洗手 啲鼻涕紙巾夜晚訓覺就咁擲落地下等第二日先執

細個訓唔醒 趕住走 屋企人會幫我著襪著鞋
食菜煮到越林越好
可以唔就𡁻太多下就吞得
用腳熄係牆嘅燈制

仲攰過用手熄
以前就算前一晚有洗頭,第二朝都一定會洗
而家寧願夜啲瞓,夜啲洗,可以第二朝唔洗頭可以瞓耐啲
食菜煮到越林越好
可以唔就𡁻太多下就吞得

阿伯咩
煮完麵直接係個煲到食 咁就洗少隻碗

+1
平時沖咖啡/奶粉飲都係倒啲粉入口含住加啲暖水入口用口「浪」幾下就咁吞左佢以前用杯沖成日要洗杯同凸登拎條筷子搞佢又要洗多樣野勁麻煩

懶到仆街 直情冇左本來嘅味覺享受
訓碌架床上層 要訓嗰陣打電話比老母叫佢入嚟幫我熄燈

有時訓訓下好急屎急尿又唔想落床會直接瀨左佢算 屋企人聞到臭味會黎執

屌 希望唔係真事 好嘔心

係咪狗黎架
沖涼好似男仔咁企係到屙尿
利申: 絲

下唔通行翻去馬桶再屙咩
搞到成地又濕又番梘泡
訓碌架床上層 要訓嗰陣打電話比老母叫佢入嚟幫我熄燈

老母表示 屌你條仆街

我有指棍放係張床
用黎閂燈既

我頂 笑死
屌原來你地係將水倒落杯再離口倒落嘴飲 我係直接用凍水壼離口倒落嘴

Same
出門口前會拎埋對鞋入廁所
坐係廁版柯尿果陣就可以一路著鞋一路set頭

利申:巴
有次嘔得太辛苦,又懶懶地,擔左張凳仔直接坐起廁所,對住馬桶

試過too

我試過係床都唔想落,拎哂啲紙杯入房,嘔落啲紙杯到,最後先將佢地一次過倒落膠袋dum
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞