入黎放低你懶到仆街既習慣

744 回覆
73 Like 3 Dislike
我先啦屌
我係屋企飲水 直接成枝離口飲 咁就唔洗洗杯
好撚醒

冇離口
訓碌架床上層 要訓嗰陣打電話比老母叫佢入嚟幫我熄燈

老母表示 屌你條仆街

我有指棍放係張床
用黎閂燈既

笑撚咗
成年唔換床單
好難想像到你張床上面幾多蟲、頭皮、面油、頭油
咩都叫哂男朋友做 換衫都叫佢幫我換

懷疑呢個post有一半絲打

系你老母
屙完屎唔炆屎 因為側身拎廁紙都懶

屎眼會痛架喎
幫我d frd 留言:

1)好想同人去玩唔想約人
2)明知朋友A 就生日要約食飯唔想做攪手唔出聲
3)好懶plan 野扮儍扮唔知推俾人地做
4)見到whatsapp gp 有message 唔想應
5)勁想去旅行,想有個frd 全部plan 哂我唔用腦既
6)路都唔L 睇,自己返屋企點搭車都問朋友
指甲懶得剪 直接用口咬
電腦長期唔識 熄mon算數
紙巾擺枕頭隔離 加個桶仔裝住
唔出街唔沖涼
以前返學前一晚著哂校服訓 對鞋放門口 訓多一秒得一秒
好撚醒

Btw, agger
為左慳返用廁紙,有人會係廁所噴鼻屎,啫係用手指按住其中一邊鼻哥窿狂噴,所以屋企廁所永遠都有一舊舊乾左/未乾既鼻屎/鼻涕
利申:果個人唔係我,係屋企某一個死老野
主機係地下
用腳趾公開

有咩問題 你話想打機但懶到唔想開機叫人開就話
試過訓沙發然後碌咗落地下 之後懶得爬返起身繼續訓咗係個地下到三個鐘
懶得追post

學下野付自己更懶
我先啦屌
我係屋企飲水 直接成枝離口飲 咁就唔洗洗杯
好撚醒

搵個杯你專用未得囉 醒仔

要拎杯 好麻煩喎
閂房門死都唔落床 最少都要有腳趾公掂住

明明掂住都無咩用
屋企d燈換到可以用電話開 訓覺前就唔使起身關燈

好撚高科技
係間房擺左個雪櫃 入面有好多支裝大水同餅乾
房入面有一個大桶 係12蚊店大把 全部著過既衫 倒入去 之後想著個陣再摷返

那有位
用隻腳嚟食飯

似訓練多d喎
懶,唔肯溫書
今年dse

加油呀
打飛機唔洗用自己對手

念力打丁?
懶得扑野
沖涼果陣一次過搽晒洗頭水沖涼液洗面奶牙膏
用花灑一次過過水

我訓上層床既 床頭放左支1.5米長既夾棍 方便我唔洗落床拎野同熄燈
明明自己有尿袋 但懶得拎岀嚟
就問人有無尿袋借嚟插下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞