入黎放低你懶到仆街既習慣

744 回覆
73 Like 3 Dislike
懶得帶安全套 直接射入條女個閪到
我先啦屌
我係屋企飲水 直接成枝離口飲 咁就唔洗洗杯
好撚醒

我都係
特別係英國個時 飲水喉水 可以直接裝落樽

仲要裝落2.5L可樂樽 幾日唔駛添水
我係屋企食飯 會係d碟呀碗呀上面包層保鮮紙 咁食完拎起佢就得 唔洗洗碗
好撚醒

認真幾撚醒

岩啊 真係幾撚醒

真係幾高招
床頭放樽水同包餅,口渴肚餓有得飲有得食,唔洗離開張床

我餓起上黎要瘋狂食

試過床頭擺左盒藍罐曲奇

下次可以試下嘉頓什餅
五餅二魚都係靠佢
因為有鼻敏感 半夜打乞痴d雲吞周圍扔係床 起身都唔執 積埋好耐先扔 有時床無哂紙巾 半夜懶出去拎 就用乾左果面既雲吞抹鼻涕
因為懶唔想煮 夜晚叮麥皮算
床單幾個月先換一次

鼻敏感嗰到同你一撚樣

以前得我咁核突 原來個個都係咁

我而家床頭張紙巾已經用左幾晚了
我想問床單正常嘅話,係應該幾耐換一次
因為有鼻敏感 半夜打乞痴d雲吞周圍扔係床 起身都唔執 積埋好耐先扔 有時床無哂紙巾 半夜懶出去拎 就用乾左果面既雲吞抹鼻涕
因為懶唔想煮 夜晚叮麥皮算
床單幾個月先換一次

鼻敏感嗰到同你一撚樣

以前得我咁核突 原來個個都係咁

我而家床頭張紙巾已經用左幾晚了

差唔多 不過我係打飛機用完果啲
岩岩先發生
食完飯 為左唔攞叉 用夾完飯餸嘅筷子食糯米糍
同阿媽講咩都唔識
去女友屋企變萬能俠

同我一撚樣
屋企唔做家務
女友屋企就搶住做
食完,放啲碗落雪櫃,遲啲再用
食麵煲都唔用
好似食媽咪麵咁
直接拍d生麵入口再倒熱水
之後倒埋配菜同調味料就搞掂

笑撚左
兩日做一次家務 我真係懶到仆街

睇題目先入黎
我係屋企食飯 會係d碟呀碗呀上面包層保鮮紙 咁食完拎起佢就得 唔洗洗碗
好撚醒

忍好耐都唔屙尿
一屙就水柱巨炮

一樣
著聽日要著嘅衫訓教

呢個我都成日做

但會俾啊媽話我話咩件衫第朝會皺曬 又話邊有人咁奇怪會咁訓明明大把人都係咁做

唔係恤衫理撚得佢
著聽日要著嘅衫訓教

我都試過
睇完覺得自己都唔算太懶
呀媽買左部即刻出滾水既水機,有左部野之後煮面次數大幅減少,整杯面太方便
用即棄筷子或者手套食零食 咁就唔撚洗洗手
Like a boss

小心環保撚出現

我都係 食薯片/會整污糟手嘅零食用筷子食
食夢當勞用叉吉薯條啊雞翼啊麥樂雞
咁就唔洗洗手又唔洗怕掂完錢污糟擺落口

整污糟手嘅零食/餅乾/麵包會用保鮮袋包住黎食,懶得洗手

你呢d係潔僻喎
正常懶人係就咁用手指拎薯條薯片 手都唔洗fing2野就當搞掂
戴2 weeks con
除con唔洗 直接放入con盒
唔洗頭
殘廢枱,殘廢手機架
可以兩個禮拜足不出戶
一起身訓係床玩電話,直到急尿先起身順手刷牙,除非屋企有野食,如果唔係全日唔食野等夜間果餐,因為唔想落街買又唔想煮唔想洗。

如果幾日唔出街就幾日都唔洗頭,mask一個月都敷唔到一次,過期掉仲多過用左果啲。

臭絲
做乜都離唔開張床 要拎下面書枱啲野就用腳卡住床邊倒吊 伸長隻手伸到盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞