屌哂你班無睇蒙面法內容仲要自high嘅傻仔

463 回覆
2112 Like 47 Dislike
暴動最多都係十年,咁即係話蒙面等同暴動?係咪on9?
Push
樓主講得啱。
驕兵必敗。
蒙面法係用黎對付和理非後盾。
和勇互補,缺一不可。
唔好傻啦, 佢點樣推同我地係咩心態咁對付係2樣野黎架. 我而家屌緊嘅就係場仗黎緊但我地連心態都未準備好
而家蒙面法同緊急法combo出,唔撚洗立法會,行會宣佈就得
未醒嘅係你喎

你估大家唔知緊急法同蒙面法嘅嚴重性?
大家都好清楚發生咩事,政府同狗從來都冇守規矩嚟玩已經唔係今日嘅事。

佢係咪立法啲人就唔出?一定唔會囉
法律點定義蒙面?口罩係咪蒙面?黑超係咪蒙面?

簡單講,佢條例只會送香港去死,即係我哋成日講嘅攬炒呀
如果前線帶埋遺書上場,而你仲擔心緊蒙面法,咁只係你未跟到而家嘅情況

政府係陰d陰d咁出招
支那極權有d咩係唔on9?

諗下點拆好過圍爐以為道理喺自己嗰邊就必勝。
而且蒙面法只係第一步
如果work,佢會用緊急法推其他野,例如禁連登、執蘋果
同埋取消區議會選舉
問題係點樣阻止 佢又唔洗開立會
行會直接宣佈, 邊有得你拆
濫捕亦唔需要等你條例, 怕犯法嘅和理非, 無不反對通知書已經唔會出嚟
所以你見大家無你哋咁擔心
hey man 心態未準備都唔係第一日嘅事嫁啦
驚蒙面法唔出 咪姐係班打卡友囉
落得場嘅都已經係非法集結 (班狗話
重點係咪真係蒙面法度?
但你必須認清事實
有幾多人係勇武以死相搏 又有幾多人係有咩事即散既偽勇武?
後者嚇走哂的話 就係樓主所講推前線義士去死了。
我覺得都要整返場反蒙面惡法大遊行穩定軍心先
Push
唔好意思冇追開

想問下邊個講話會出緊急法?
一定要好似送中條例咁
再黎一次新既戰役
推!
佢要立你阻佢唔到所以唔使解釋,直接諗點應棋啦

同外資講佢而家隨時可以用國家安全充公外國勢力,
馬上發動恐慌式走資,
為之正着
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞