屌哂你班無睇蒙面法內容仲要自high嘅傻仔

463 回覆
2112 Like 47 Dislike
根本就係

仲以為自己係智者,笑撚死人咩
推 正視聽
唔好輕視每樣野
屌你老母,你兩個係咪on9
講左係直接宣佈,根本會都唔撚洗開呀
非法集會三人以上拉得喇
有無做?
人多洗撚驚班狗
蒙面法都未出,點會有內容
徐步高案重演,犬方現場擺低個口罩屈你,就話你犯蒙面法
有咩方法?
佢閉門會議就通過
佢立唔立都好
大家記得做好國際文宣
打壓自由唔係無後果架屌你老母
818 不反對其實得個集會 和理非咪一樣照出黎
依家少左人最主要原因係封鐵唔係封難鬼反對通知書
同埋其實好多和理非到今時今刻去冇不反對通知書既遊行都係覺得唔需要帶口罩
最應該煲大既其實係引用緊急法
我地當初點解要驚送中法呢?係咪:

驚比公安無理扣留
驚私刑暴打
驚被自殺
驚被先姦後殺

各位有無發覺今日香港其實同通過送中法無分別?
根本緊急法同蒙面法係一樣要關注!!唔好話不值一提
無論政府既應該可以或將會造成咩後果
我地都好應該認真對待 而唔係睇小一個本身就財雄勢大過自己既對手
算吧啦
佢地明就唔會係度屌鬼啦
我就係岩先聽完條8婆推條蒙面法嘅內容先知佢咁撚陰濕避開哂點法例D爭議點.
你肯用心聽下人地記招講乜 唔好單純掛住睇呢度d 自high圍爐post
咪會知其實條法例係咬住我地食羅

唔記得講 參考加拿大的話 最高坐十年

即係咩啊? 即係一宣佈非法集會 手足未開波打 但唔覺意蒙住面俾狗咬左 就有機會坐十年。

和理非唔驚? 唔好自己呃自己啦
唔好迷信人數
200 萬和理非政府都當你無到

如果出嚟嘅總人數少咗
但係每個嘅覺悟大咗,總力量未必唔會多咗

尤其是退下火線嘅唔會因此而變咗建制,一樣係轉其他幕後方式繼續抗爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞