屌哂你班無睇蒙面法內容仲要自high嘅傻仔

463 回覆
2112 Like 47 Dislike
反你老母彈
重點係緊急法緊急法緊急法
有緊急法,你個立法會係100%廢撚左

行會即刻立23條送中辱警國歌國民教育呀
真係好危險
正式革命囉
https://youtu.be/eTJhGlvNN8U

講出蒙面法為緊急法舗路、之後可以不遵守任何香港的法律,後患無窮!區議會選舉也可以無限拖後
幕後黑手是誰?
外界沒有人知道
因為是大陸高層派系鬥爭所致
唔係預左既咩??
如果香港連法治都無埋但外國仲係用黎做國際金融中心
咁只可以投降
蒙面法跟本好小事
緊急法先係主線
之後立埋禁止外國勢力法
禁止外國干預 禁止評論香港法
效忠支共法
再立埋政府無敵法
強烈譴責法

排除異己 拉曬全世界
搵警犬射鳩死曬全世界

蒙面法跟本唔值得討論
佢要禁止示威立咩柒法都得

但重點係執法既係警犬
用既最低武力係實彈
有冇都好, 首先前題係所有人對蒙面法嘅關注度一定要好像逃條咁高先得, 但你睇下而家連登? 10個有8個開始慶祝緊"可以見到革命啦", 咪撚傻啦呢種心態
有照出咩?邊次呀?幾多百萬人?
其實你係咪以為緊急法係啱啱先立...其實緊急法一早就有係到,佢今次係引用緊急法,唔係立緊急法, 唔該你注意返個重點...
大家唔好再用講笑既心情同睇輕佢,政府依家係超濕鳩
講緊個社會關注度呀, 佢就算用緊急法都好, 你地係咪仲係覺得唔洗宣傳唔洗準備就打得嬴?
正確,和理由百萬行係唔會再發生。
區區一招賊佬試沙煲

當去到強姦,公然射殺示威者的黑警都唔需要槍決
我寧願香港死都要中國受制裁
咁你想點
又冇人話唔繼續抗爭
唔知你嘈咩
都係個句, 佢試緊你底線咋
https://youtu.be/F0EbaJYcTDg

郭榮鏗反對立蒙面法見記者
依家林奠玩一秒立法
佢一秒立蒙面法就去討論蒙面法係好戇鳩
佢立咩柒都得

佢憑咩柒野用緊急法先得重點
唔肯岀/驚嘅係無不反對之後已經唔會岀
而家仲岀嚟嘅點會驚乜柒蒙面法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞