屌哂你班無睇蒙面法內容仲要自high嘅傻仔

463 回覆
2112 Like 47 Dislike

唔係想笑你,但有樣野叫同期執行,非法集結最多坐5年你估有幾多個真係判到盡5年
推 可以點做
留名睇一秒立"送中法案",示威者直接送中
Pish
D
重點係佢個緊急法係立完法可以即刻收返
極權統治
呢單野最惡毒既係佢地突登唔太提起既緊急法, 呢條一過, 唔好話蒙面法, 其他咩國歌明白大嶼都可以秒過, 佢老母

仲有好似無咩人提起, 大家開始有拒絕承認呢個政府本身統治合法性既念頭未? 由佢開槍之後仲鼓勵恐怖份子再殺香港人開始個人覺得可以開始開呢條戰線去打
我地又可以點吖

送中個陣200萬和理非都同你拖3個月先撤回,今次擺明係“止暴制亂”, 屌曬老母都一樣會過

一日外國制裁措施未到,一日都突破唔到樽頸
推 唔好成日一諗就攬炒先得㗎 呢個只係最後一步 最好緊係they burn we survive
蕭生話e家香港充斥白色恐怖,唔應該過幪面法,香港係有容許幪面的理由。以國泰的事件做例,員工參與合法抗議活動,但事後因國泰受到壓力而炒咗嗰啲員工,如果立咗幪面法,豈不是很容易被秋後算帳?

如果立左幪面法,一定會少咗私營機構的員工去支持呢場運動。
Push
屌你啦,起碼我見到唔會多過200萬人
唔係睇live呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞