[起底][有圖][有片] 搭的士$70冇錢比跳車

1001 回覆
981 Like 11 Dislike
pish
紋曬身,大家知咩事啦,唔係咁開心下嘛。

都話黑底
pish
輕輕一推
推下先
pish
pish
唔好推啦你地
佢道咗歉架喇 真係好有誠意架 係寫漏咗跳完車踢佢老尾司機門 影鳩個司機 兇鳩佢姐 你地咁都推 好無道德囉 犯咗法姐 道咗歉咪得囉 做咩要推到佢仆街啊?
pish
正啊喂 push
紋曬身,大家知咩事啦,唔係咁開心下嘛。

都話黑底

一睇就知大佬款

大佬款定喺撚款?
Pish
執返隻橙
班廢柴想學人 Twist, 用自己既推敲再整臭人地個朵.
不如作大 D 話的士佬揸你賓周, 你呆左. 之後的士整段片搞到好似你係跳車走咁.

話大件事, 其實只係對跳車條走飛賊大件事而已. 並唔會因為你走飛唱通街大鑊左. 唔報警心態就係比乞衣, 費撚時再徙時間阻住搵食. 徙時間同阻住搵食並唔會因為個賊出左名先改變. 但係你咁撚生光頸靚走去做賊, 將你塊面具撕開.

好心幫個賊歪理連篇, 其實係害左個賊. 如果佢去警處自首, 一定唔會留案底, 怕咩?

我勸個賊下次唔好跳車, 撞到個低能的士佬照碌車又夾撚住你黎拖你就慳果幾十玩左自己餘生.

講乜7

我仲以為我理解能力出現咗問題,原來你都一樣

佢道咗歉架喇 真係好有誠意架 係寫漏咗跳完車踢佢老尾司機門 影鳩個司機 兇鳩佢姐 你地咁都推 好無道德囉 犯咗法姐 道咗歉咪得囉 做咩要推到佢仆街啊?

仆街仔大話連篇,唔推唔係人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞