[起底][有圖][有片] 搭的士$70冇錢比跳車

1001 回覆
981 Like 11 Dislike
比啲火我
推推推
班廢柴想學人 Twist, 用自己既推敲再整臭人地個朵.
不如作大 D 話的士佬揸你賓周, 你呆左. 之後的士整段片搞到好似你係跳車走咁.

話大件事, 其實只係對跳車條走飛賊大件事而已. 並唔會因為你走飛唱通街大鑊左. 唔報警心態就係比乞衣, 費撚時再徙時間阻住搵食. 徙時間同阻住搵食並唔會因為個賊出左名先改變. 但係你咁撚生光頸靚走去做賊, 將你塊面具撕開.

好心幫個賊歪理連篇, 其實係害左個賊. 如果佢去警處自首, 一定唔會留案底, 怕咩?

我勸個賊下次唔好跳車, 撞到個低能的士佬照碌車又夾撚住你黎拖你就慳果幾十玩左自己餘生.
比啲火我
不如作大 D 話的士佬揸你賓周, 你呆左. 之後的士整段片搞到好似你係跳車走咁.

話大件事, 其實只係對跳車條走飛賊大件事而已. 並唔會因為你走飛唱通街大鑊左. 唔報警心態就係比乞衣, 費撚時再徙時間阻住搵食. 徙時間同阻住搵食並唔會因為個賊出左名先改變. 但係你咁撚生光頸靚走去做賊, 將你塊面具撕開.

好心幫個賊歪理連篇, 其實係害左個賊. 如果佢去警處自首, 一定唔會留案底, 怕咩?

我勸個賊下次唔好跳車, 撞到個低能的士佬照碌車又夾撚住你黎拖你就慳果幾十玩左自己餘生.

講乜7

講乜7

唔知佢噏乜鳩
輕輕一推

寶寶你要乖乖地幫我奶閪

好想睇新片等佢柒多下
d打手真係好撚低質
道左歉就算啦

算你老母啊犯法唔洗罰啊
屌成班濕尻,咩叫唔報警就身有屎啊,想轉移視線啊,的士濕尻還濕尻,兜路還兜路,而家追究係咪應該追究個師機有冇兜路?就算有兜,你可以屌尻佢,你可以同佢講濫收車資,但唔撚係跳車走數啊嗎

而家擺到明係坐霸王車,證據確鑿有哂片,司機報唔報警係佢自由,佢唔報廢事哂咁多時間拎返果一百幾十,公審你條死仆街仲值啦

成撚日驚撞牆就講哂兩邊都有錯,係咪白痴?就算佢兜路有冇犯法?如果佢有濫收車資係有錯,但你跳車都已經on9啦...

推到佢仆街冚家產
犯完法,上網道個歉就得?

幾時變咗犯咗法唔係要去警署自首,而係上網道歉?

仲兒戲過唔見某啲文件,要登報紙報失。

輕輕一推
仆街的士佬兜路,仲要死口唔認,瀨落塞車到,作為經常搭的士嘅人會嬲囉

但係我會覺得,作為一個後生仔
咁樣跳車法,應該係仲有其他事令佢咁嬲

特別係落兩個客果啲的士佬
落完第一個就屌鳩第二個做咩落兩站
之後揸到架的士Chok下chok下

的士佬真係咁正義/委屈,咪拎晒成條行車片出嚟囉,做咩chop低對自己有利嘅片段?

利申:唔識片中人,只係覺得的士佬好多都好鳩
乜咁多小學雞定係破產人士未坐過的士?

有冇兜路,有冇塞車張的士收據睇唔到咩?

成班小學雞將坐霸王車合理化。

去酒樓食飯覺得細碟咗,話酒樓偷工減料係咪又可以唔俾錢?
仆街的士佬兜路,仲要死口唔認,瀨落塞車到,作為經常搭的士嘅人會嬲囉

的士佬真係咁正義/委屈,咪拎晒成條行車片出嚟囉,做咩chop低對自己有利嘅片段?

咁點解個單憑條片就覺得的士司機有錯?就算我當個的士尻到做哂咁仆街既野,所以跳車或者唔比錢都係合理?

所以成條片證據確鑿係講佢坐霸王車,但就要諗下個司機係咪仆街?完全冇道理 小學雞收皮啦

打手都收皮啦,你咁樣等人地仲更加追擊佢

咁如果你食完餐飯,覺得收多就走人囉,連本身自己食左果d都唔好比,然後賴就講話其實果d侍應會唔會態度差先令佢唔比錢?或者d餸有屎,佢食完心有不甘想罰下個間野先走數 要諗下間野有冇問題

我屌你老母,正常人都判斷到啦,打手收下皮啦

咁點解個單憑條片就覺得的士司機有錯?就算我當個的士尻到做哂咁仆街既野,所以跳車或者唔比錢都係合理?

所以成條片證據確鑿係講佢坐霸王車,但就要諗下個司機係咪仆街?完全冇道理 小學雞收皮啦

打手都收皮啦,你咁樣等人地仲更加追擊佢

咁如果你食完餐飯,覺得收多就走人囉,連本身自己食左果d都唔好比,然後賴就講話其實果d侍應會唔會態度差先令佢唔比錢?或者d餸有屎,佢食完心有不甘想罰下個間野先走數 要諗下間野有冇問題

我屌你老母,正常人都判斷到啦,打手收下皮啦

一班戇鳩仲要走出嚟護短,將犯法嘅嘢合理化。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞