[起底][有圖][有片] 搭的士$70冇錢比跳車

1001 回覆
981 Like 11 Dislike
好7呀屌

犯完法想就咁道歉+賠錢就算
想唔報警,要問過司機喎

個司機可能身有屎唔報呢 但其實如果警察要做野,已經夠證據拉條友唔俾錢。
好7呀屌

犯完法想就咁道歉+賠錢就算
想唔報警,要問過司機喎

個司機可能身有屎唔報呢 但其實如果警察要做野,已經夠證據拉條友唔俾錢。

搵唔到個司機都拉唔到
成件事冇左個受害人
冇個完整故仔係度
有埋個司機指證佢就gg
同埋其實係個司機話塞車姐,但短片望出去個車窗度好似係冇乜塞車,如果事主瞓咗,起翻身見到貴左咁多,個司機又話之前塞車,咁係幾唔据嘅
同埋有一個位好可疑,個司機話因為塞車,但塞車好似係唔會加錢
利申,唔肯定

你大陸黎?
同埋其實係個司機話塞車姐,但短片望出去個車窗度好似係冇乜塞車,如果事主瞓咗,起翻身見到貴左咁多,個司機又話之前塞車,咁係幾唔据嘅

挑,學你咁講,條氣唔順就殺人都得?

無話過佢啱 之前都話過可以拉佢

無話過佢啱 之前都話過可以拉佢

兜路還兜路,塞車還塞車,依家喺屌柒佢跳車唔比錢!

你又知唔知就算的士佬兜路,乘客報警投訴都要比咗錢先,之後再等法庭判!

話緊你班仆街呀,笑佢個fd樣衰

你個fd好撚柒呀基佬
安全帶又點計
跳車就係面書道歉就無事
咁偷野係面書道歉得唔得
拉條仆街坐監啦
其實的士佬唔係會慣性lock車門既咩?
俾完錢準備落車先解lock嘛

我睇完短片
喺度諗個司機原本諗住攞嚟錄乜嘢
搭的士好似好危險好冇私隱

我都即刻諗平時咪比的士拍底晒
雖然佢地都係想保障下自己,好似走數依d情況咁
我睇完短片
喺度諗個司機原本諗住攞嚟錄乜嘢
搭的士好似好危險好冇私隱

咁又唔係,對自己有個保障姐
條仔同條女中學係將軍澳官中

屌你
唔坐都要留案底啦下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞