[起底][有圖][有片] 搭的士$70冇錢比跳車

1001 回覆
981 Like 11 Dislike
有冇人真係覺得
柒到唔敢睇第2次

平時講就講得多
第一次真係柒到唔敢睇
唉屌 咁都有女 公平咩
戇鳩仔
柒到冇朋友
讀5間中學,你話個人無問題都無人信
條仔成日po係外國點點點以為好有錢
今次真係柒到唔敢睇

條女就自稱校花
真人又豬又大份 港女格
諗起之前佢d相用手撥波邊仲夠膽po又係柒到唔敢睇

利申 同中學
Pish
佢落車想衝上去隔離懲教果架車姐

咁都比你睇到懲教果架車係隔離
男係真Gay 低form已經係
女既日撚日扮女神 癡埋唔少有錢人但佢最撚窮
成日買幾百千幾既野都要晒
啲英文柒撚到仆街
仲要冇波又要夾

第一張個push up bra個扣都走撚埋出嚟

應該本身都有d波路先push 到咁

緊係唔係 ching太睇少push up bra嘅能力

A係夾到B架
真心伏

望下右邊格甩底先
谷撚到呢
pish
唔好推

得禁慢
呢d人唔死都無用
其實搭車無錢可以即刻㩒機
或者留個地址比司機遲d 比
跳車真係柒到無朋友

唔會70都無掛

其實未必係70,聽到話去太古城段路都70,
但無話成程係70 (好似係)
可能見塞車,的士又慢慢跳錶,驚唔夠錢俾掛

提外話,香港d的士真係好撚垃圾,
俾錢既手段落後,
差不多完全無得用電子貨幣
無得用信用卡丶Eps丶Apple pay呢類電子貨幣都算
但屌你老母連八達通都無
國際城市黎講,香港既的士業真係數一數二落後

試過俾500蚊搭程110蚊到嘅車都俾的士佬屌
大佬 唔係趕時間都唔洗飛的啦 仲得閒唱定散紙咩
原來係佢 果日我坐緊大佬架車,岩岩係佢的士後幾架。好似見佢無啦啦開車門走再好似踢左的士車門一腳,之後on99咁行行下跑返去追的士佬影佢相,再用手狂打的士個倒後鏡 之後仲要以為自已好型咁行出去
原來係佢 果日我坐緊大佬架車,岩岩係佢的士後幾架。好似見佢無啦啦開車門走再好似踢左的士車門一腳,之後on99咁行行下跑返去追的士佬影佢相,再用手狂打的士個倒後鏡 之後仲要以為自已好型咁行出去

的士狗咁都比佢走?
推到佢仆街
又話反的士佬

推到佢仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞