[起底][有圖][有片] 搭的士$70冇錢比跳車

1001 回覆
981 Like 11 Dislike
百佳成日收多錢,出去食飯成日睇到有人收多左價,咁你係咪唔比錢走人啊?

道歉有用, 要差佬黎做乜撚呀?
你班大愛撚就返屋企飲奶啦
你利益無受損緊係話道左歉就可以當無事,算鳩數
好簡單舉個例,我整爛你部電話再著草,
到件事搞大左,我先用FACEBOOK道個歉係咪就無事呀?

有更好既例子
佢地伯母出黎做雞,比人屌完之後,因為內射多左收費,點知條友話冇理由喎,一開始講冇咁多,然後走佬

有更好既例子
佢地伯母出黎做雞,比人屌完之後,因為內射多左收費,點知條友話冇理由喎,一開始講冇咁多,然後走佬

再比人公審就道歉,話我比返雙倍價錢你啊,用錢撻佢,然後伯母唔敢報警應該都係身有屎
無錢就咪撚學人搭的士啦
男女一齊起
道歉有用 要法律做乜
依家唔係錢解決到既問題 佢人格問題 要受制裁

唔比錢肯定犯法架喇
但佢係出於咩心態先
1. 有預謀唔比錢 (但斷估都唔會揀係隧道口落咁唔方便自己走佬)
2. 非有預謀, 純粹覺得司機故意收多佢錢好過份所以唔比錢黎懲罰司機

如果係1既受制裁合情合理
2既, 我覺得係佢唔識處理事情, 並唔係人格問題

唔比錢肯定犯法架喇
但佢係出於咩心態先
1. 有預謀唔比錢 (但斷估都唔會揀係隧道口落咁唔方便自己走佬)
2. 非有預謀, 純粹覺得司機故意收多佢錢好過份所以唔比錢黎懲罰司機

sailor moon?唔比錢跳車就點講都係錯,唔係人格問題,係個腦有問題,做事唔諗後果,怪得邊個

唔比錢肯定犯法架喇
但佢係出於咩心態先

笑左,正常人都唔會咁去處理一件事,唔係人格問題係咩?
幾大個人啊?咩叫唔比錢黎懲罰司機?懲罰由你去做嫁?用犯罪去懲罰人真係好偉大啊

咁以後大把人都懲罰司機啦,車得太快想嘔,太慢搞到你遲到,司機放屁臭親你,有咩唔滿意都懲罰啦,你估你係的士判官咩

小學雞唔識分析出黎柒

唔比錢肯定犯法架喇
但佢係出於咩心態先

成年人喇,咁撚樣就咁落車走左去用下腦都知唔得啦 咁都叫非有預謀嘅要點先算 係咪要寫埋份計劃書?

既然唔識處理,入去坐慢慢學下啦
原本都冇咩,推下條on9仔,而家咁多打手,真係想推到佢比人拉

呢條仆街到而家都仲喺到吹水!
我朋友(不是我)就係個的士佬
佢話條友跳車個陣個錶只係跳到82蚊
並唔係佢所講講既百幾蚊,
之後有片可以證明條佢由太安樓到跳車個陣都無訓過覺!除非佢係擘大眼訓覺啦
佢根本係作文唔係道歉屌佢老母

推到有新片
推到條仆街身敗名裂
唔可以比佢停
唔好停
繼續推
Wah
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞