[起底][有圖][有片] 搭的士$70冇錢比跳車

1001 回覆
981 Like 11 Dislike
留名睇片
推到條仆街身敗名裂
客觀咁睇兩邊都好撚有問題

條友跳車擺撚到明想走數,

個司機當時唔報警覺得不如做多幾轉生意好過呢個算合理,

但係點解事後就咁貼條片上網公審而唔係直接報警?

擺撚到明個司機自己都身有屎

追擊還追擊都咪撚覺得個的士佬啱曬咁

華生,你認為的士佬有咩屎
推呀

呢條仆街到而家都仲喺到吹水!
我朋友(不是我)就係個的士佬
佢話條友跳車個陣個錶只係跳到82蚊
並唔係佢所講講既百幾蚊,
之後有片可以證明條佢由太安樓到跳車個陣都無訓過覺!除非佢係擘大眼訓覺啦
佢根本係作文唔係道歉屌佢老母

之後有片可以證明條佢由太安樓到跳車個陣都無訓過覺!除非佢係擘大眼訓覺啦

劉明跟進,的士佬唔追究係一回事,推到條友仆街係另一回事。

劉明跟進,的士佬唔追究係一回事,推到條友仆街係另一回事。

佢賠左錢未? 報警拉鳩佢!

推撚死條大話撚
客觀咁睇兩邊都好撚有問題

條友跳車擺撚到明想走數,

個司機當時唔報警覺得不如做多幾轉生意好過呢個算合理,

但係點解事後就咁貼條片上網公審而唔係直接報警?

擺撚到明個司機自己都身有屎

追擊還追擊都咪撚覺得個的士佬啱曬咁

華生,你認為的士佬有咩屎

咁佢報左警未?有人話當時唔報警原因係阻住搵食,依家事件搞到咁大點解個的士佬自己都仲未上水報警?收工報唔得咩?淨係放條片上網就咩都唔做

我純粹好撚憎的士佬

咁你死返入你老母個閪啦
個司機點解段片咁短?點解唔係由上車直到落車全程放晒上黎?係米真係襯人地瞓覺後左兜右兜啊?
pish
公理書院
一時on9 恥笑一世
咁都唔洗坐
個司機點解段片咁短?點解唔係由上車直到落車全程放晒上黎?係米真係襯人地瞓覺後左兜右兜啊?

米你老母閪啊,做打手都學識打字先ok?係咪個個事主朋友想幫手都剩係識玩轉移視線

有懷疑就當場報警啦,依家係講緊跳車嗰個犯法仲要有哂證據

講個的士佬做乜?夠膽咪面對面對質囉
屌成班濕尻,咩叫唔報警就身有屎啊,想轉移視線啊,的士濕尻還濕尻,兜路還兜路,而家追究係咪應該追究個師機有冇兜路?就算有兜,你可以屌尻佢,你可以同佢講濫收車資,但唔撚係跳車走數啊嗎

而家擺到明係坐霸王車,證據確鑿有哂片,司機報唔報警係佢自由,佢唔報廢事哂咁多時間拎返果一百幾十,公審你條死仆街仲值啦

成撚日驚撞牆就講哂兩邊都有錯,係咪白痴?就算佢兜路有冇犯法?如果佢有濫收車資係有錯,但你跳車都已經on9啦...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞