[起底][有圖][有片] 搭的士$70冇錢比跳車

1001 回覆
981 Like 11 Dislike
事主都話主動還錢,好心你地收嗲啦,仲起到小時化大

搶完人錢,比人搵到,比返錢人,代表冇錯?

無比人起到底你估佢會唔會咁
你朋友黎嫁? 咁都講得出

你係事主既朋友? 依家做錯事唔洗罰?
偷完野還番啲野唔洗坐監?

如果偷左野俾人捉到還錢就可以唔洗負責,我諗全香港偷竊率會急升,你用下個腦先出黎講野啦
識條女,小學中學同一間
中一已經係煙產,成日畀男仔揸波,成間學校都知佢雞底
而家好似讀緊Thei Advertising呀嘛

你有冇渣過

搶完人錢,比人搵到,比返錢人,代表冇錯?

無比人起到底你估佢會唔會咁
你朋友黎嫁? 咁都講得出

9成唔係事主就事主朋友喇呢D ON9
條片有冇影到佢訓覺?

你收嗲收皮就真喇

如果偷左野俾人捉到還錢就可以唔洗負責,我諗全香港偷竊率會急升,你用下個腦先出黎講野啦

大家咪再咁樣推啦

再大力d

ching都係mac ho 既fd

如果件事唔係搞大左,你估佢會唔會良心發現呀?
根本就係個人閪
連登仔唔係好鍾意屌的士佬仆街嘅咩 雖然條友就咁衝落車係好柒,但係都唔排除個的士佬濫收車資喎

我都覺 個司機會唔會真係趁佢訓左兜路?不過條友真係做得唔岩 就咁跳落真係 當買個教訓
同個官講啦屌你老母
就算係收多你錢就可以跳車走?
咁撚威咁撚型就當時報警啦 咁撚多理由
搞大件事先走出黎扮狗
不過連登仔真係難服侍 人地出篇野又話人 人地唔出又鬧 等個司機自己判斷點處理喇
飲完酒坐的士d 的士佬真係鐘意兜路
不過事主真係好柒 最多報警未算
的士佬唔一定岩哂
隨時真係有兜路
但條友咁樣跳車唔比錢又真係幾撚柒
識佢本人 估唔到佢70蚊都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞