[起底][有圖][有片] 搭的士$70冇錢比跳車

1001 回覆
981 Like 11 Dislike
就算個的士佬有兜路你都吹佢唔漲嫁啦
無比錢就無比錢

推到佢入冊
事主都話主動還錢,好心你地收嗲啦,仲起到小時化大

你收嗲啦左撚住我地討論
的士佬兜佬咪打電話投訴囉
但你咁撚樣跳車就唔岩啦
同埋有一個位好可疑,個司機話因為塞車,但塞車好似係唔會加錢
利申,唔肯定

好似會繼續跳標
利申,唔肯定
利申,唔肯定

塞車都收錢㗎
我想知佢邊到上車,又點解會話司機兜路,正常的士佬一上客就飛上東區走廊直落太古城,唔通佢行電車路?作故仔完美小小
司機計多左錢,就唔撚洗比?

推撚到你內心崩潰,跳樓自殺!!
就算個的士佬有兜路你都吹佢唔漲嫁啦
無比錢就無比錢

推到佢入冊

真係證實到有兜路,個司機下場都唔會好得去邊

但而家你個fd 冇俾錢走人已經有晒證據
司機計多左錢,就唔撚洗比?

推撚到你內心崩潰,跳樓自殺!!

放過佢啦 咁做好衰

入冊就算啦
事主都話主動還錢,好心你地收嗲啦,仲起到小時化大

唔喺咁攪大佢,條基佬會還錢?

的士佬有無兜路喺另一件事,懷疑兜路可以報警投訴
利申,唔肯定

小學雞的士都未撚搭過?
定係新香港人?
仲係到扮大人理性分析,好撚ON9
大多兩年先上黎啦屌你老母
跳車係柒 但個的士佬都好可疑
啲仆街的士佬成鳩日襯人訓著就兜路
成班連登仔小心跟車太貼
利申,唔肯定

小學雞的士都未撚搭過?
定係新香港人?

人地之後咪話check番囉 知你最老啦
好7呀屌

犯完法想就咁道歉+賠錢就算
想唔報警,要問過司機喎
玩大佢啦 100蚊 買人一生 抵到爛
利申,唔肯定

小學雞的士都未撚搭過?
定係新香港人?

人地之後咪話check番囉 知你最老啦

常識都要CHECK?
CHECK你老母個閪呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞