狗 公 死 全 家

313 回覆
332 Like 23 Dislike

又唔好咁講,世上一定有好女人

中學可能有既,不過一上到u...

大左仲有好女人?
佢一句話想出去見識下
唔想俾人管住
我有自己生活圈子
講就好聽,咪即係想俾其他仔屌,搵個更好
你咪又係即刻收皮
女人天生就係臭閪

老老豆豆,真係得番好小好小 有邊個唔中意新鮮感

痴線唔好將自己個case代入人地度啦

好肯定樓主個case都會變成咁

點肯定?你係當事人?
未有確切證據係出軌,講任何猜忌既野對一段感情都係大傷害,成熟啲啦。

有證據先屌佢咪遲囉,如果唔想傷害段感情就唔好做呢啲野啦,成熟啲啦
有冇隻狗公資料攞上黎睇下?

不了, 本人極度厭惡網絡公審
分手係最好選擇
唔捨得?唔捨得就唔使帽?
你地咁樣根本行唔到落去
唔好見條女話咩明你苦心,唔會再咁就以為佢知錯
有可能隻狗公𡁻完鬆你都唔知
有仔嘅女蝕左比人都唔敢唱衰個狗公
因為一唱佢都會比人笑臭閪
而且仲冇埋男友,乜都冇

所以話有男友嘅女幾好食
中出即閃都冇野
由依家開始樓主應把握機會同條女上床,到時分手都唔會可惜

不了, 本人極度厭惡網絡公審

nvm
祝樓主好運
想知戴過帽嘅巴打點企返起身
會唔會之後唔係好敢拍拖

中學可能有既,不過一上到u...

大左仲有好女人?
佢一句話想出去見識下
唔想俾人管住
我有自己生活圈子
講就好聽,咪即係想俾其他仔屌,搵個更好
你咪又係即刻收皮
女人天生就係臭閪

老老豆豆,真係得番好小好小 有邊個唔中意新鮮感

痴線唔好將自己個case代入人地度啦

好肯定樓主個case都會變成咁

點肯定?你係當事人?
未有確切證據係出軌,講任何猜忌既野對一段感情都係大傷害,成熟啲啦。

有證據先屌佢咪遲囉,如果唔想傷害段感情就唔好做呢啲野啦,成熟啲啦

屌比你屌佢咁又點
應該咁講你可以平心靜氣同佢傾兩至三次,唔好帶有攻擊性既說話同語氣,如果佢係在意佢會識做,如果都係唔識做,或者幫隻狗講說話,咁就算把啦,你自己都要開始一腳踏兩船喇
厹正畜生
飛左條女佢啦 明知狗公仲同人行山
會唔會之後唔係好敢拍拖

有陰影,好驚撞到條厹
真係抬唔起頭
又唔會完全唔敢拍拖既,不過個世界觀會變得黑暗,會覺得好多臭雞。
厹死全家

岩呀,呢d冚家富貴,生仔無屎忽無春袋,生女就做公廁
完。
飛左條女佢啦 明知狗公仲同人行山

係佢眼中, is called 朋友
係我叫佢 狗公
會唔會之後唔係好敢拍拖

有陰影,好驚撞到條厹
真係抬唔起頭
又唔會完全唔敢拍拖既,不過個世界觀會變得黑暗,會覺得好多臭雞。

一模一樣,但我唔驚見到條狗公,只係覺得全部女人都係臭雞
會唔會之後唔係好敢拍拖

有陰影,好驚撞到條厹
真係抬唔起頭

再拍拖嘅話唔知點再信人 女人啲大話真係好恐怖
要借我支野比你用嗎
上星期我女友話約左另外2個人行山(1女1狗公)
我咪話OK囉, 正常社交

點知最後得返佢同個狗公單獨行山
仲一齊成身汗咁影相

事後我問返佢,佢話另外個女既突然黎唔到
成件事根本悉心安排好
我一開始追問我女友點解同個男人單獨行山,但佢話本身約係3個人,佢都係出門先知正常社交嘛 (OK Fine)
我跟住同佢講,唔好同呢個狗公行咁埋,佢根本有居心,點會突然黎唔到
點知佢竟然不斷維護住個狗公,仲話2個人去做運動,冇問題
仲叫我唔好用「男友」去壓佢唔比佢社交

狗公 仆街 冚家剷
你老母生花柳
你老豆比人屌屎忽
點解出面咁撚多女,唔搵
係要搵D有男友既女
你唔覺得約D有男友既女去單獨約會有問題嫁?

我要講既都講曬 我輸了 你地慢慢做運動,玩到一身汗啦
我唔會再掙扎嫁啦

我同您情況一模一樣,兩個人單獨行山,已經變左ex
我都好撚憎狗公,係個ex返工識,越走越埋 話咩成日工作上好幫佢
會唔會之後唔係好敢拍拖

有陰影,好驚撞到條厹
真係抬唔起頭

我足足3年幾4年都擺脫唔到個陰影
女仔變起心上黎好恐怖,你完全察覺唔到就成頂帽笠落黎
俾啲掙扎
上星期我女友話約左另外2個人行山(1女1狗公)
我咪話OK囉, 正常社交

點知最後得返佢同個狗公單獨行山
仲一齊成身汗咁影相

事後我問返佢,佢話另外個女既突然黎唔到
成件事根本悉心安排好
我一開始追問我女友點解同個男人單獨行山,但佢話本身約係3個人,佢都係出門先知正常社交嘛 (OK Fine)
我跟住同佢講,唔好同呢個狗公行咁埋,佢根本有居心,點會突然黎唔到
點知佢竟然不斷維護住個狗公,仲話2個人去做運動,冇問題
仲叫我唔好用「男友」去壓佢唔比佢社交

狗公 仆街 冚家剷
你老母生花柳
你老豆比人屌屎忽
點解出面咁撚多女,唔搵
係要搵D有男友既女
你唔覺得約D有男友既女去單獨約會有問題嫁?

我要講既都講曬 我輸了 你地慢慢做運動,玩到一身汗啦
我唔會再掙扎嫁啦

我同您情況一模一樣,兩個人單獨行山,已經變左ex
我都好撚憎狗公,係個ex返工識,越走越埋 話咩成日工作上好幫佢

WTF
我女友exactly又係咁講呀
「佢唔係你諗咁嫁, 佢真係幫左我好多...」
會唔會之後唔係好敢拍拖

有陰影,好驚撞到條厹
真係抬唔起頭

我足足3年幾4年都擺脫唔到個陰影
女仔變起心上黎好恐怖,你完全察覺唔到就成頂帽笠落黎

我驚見到條厹係因為,嗰陣我仲同條女一齊
係都臭雞死全家先
你女友呀 雞黎架
狗公係要死全家
但係樓主你都幾廢下
哄翻佢跟住中出即飛
跟住兜嘢打落嗰臭閪度
大叫:我當你係雞咋仆街!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞