狗 公 死 全 家

313 回覆
332 Like 23 Dislike
點解唔係條女問題
多謝巴打

但我係唔會提出分手
一)有感情
二)我對仲我女友有期望,仍然希望佢會改變,上面講過,只要肯改變,我仍感到高興
三)我唔甘心輸比個狗公,作為一個男人,我選擇留在戰場直到最後

你收皮啦,做男人做到你咁廢
你條女對你根本已經冇感情可言,單方向嘅感情只係單戀,而正正只有單戀先會令條女睇你唔起,繼續釣住你

講撚到自己唔甘心又剩,但又冇做任何實質嘅事去同個厹搏鬥,上面重話咩用工作麻醉自己,屌你老母你醒下啦,你𠵱家只係一個俾厹撬牆腳撬得七七八八嘅可憐蟲咋,你條廢柴重唔分手係咪睇開NTR? 你根本enjoy緊自已條女俾人屌?

𠵱家照故事發展只有兩個

1. 你條女三個月內同你講分手,你成為一個失敗者之餘,重成為一個戴咗三個月帽嘅柒頭,最柒嘅係頂帽你係自願戴,重喺戴嘅期間FF條女會翻自己身邊
2. 你條女同隻厹達成協議,轉戰地下情,然後日日啪啪啪無套中出,有咗就令你做便宜老豆,佢哋爽之餘重唔洗養仔再屈你結婚,往後頂你唔順就離婚再分你身家

就算你提分手都唔好心軟,佢分分鐘都只係扮出嚟,然後故事會向上面2. 嘅故事發展

所以一句講曬
變到心嘅女人,冇可能再要
接受現實,你放唔放都一樣係輸
不如早走早著,搵個第個,早日贏翻

喊左
最辛苦係明知佢都唔care我
始終有感情 曾經ff過同佢有未來
講唔出分手

但望住佢同個狗厹咁溫馨日見夜見
我覺得帶帽係遲早既事
我有時間姐,但係咪真係要浪費先

日見夜見? 你肯定你先係佢男友?

重點
講唔出分手

我覺得帶帽係遲早既事

重點

我都有問過自己呢個問題
講唔出分手

我覺得帶帽係遲早既事

重點

我都有問過自己呢個問題

但無㗎 男未婚女未嫁,嫁咗佢養唔熟都一撚樣
中出即飛
樓主真人應該係好撚樣7既籮底橙
大家唔好怪佢
成個post見到最撚嬲既唔係狗公同臭西,係樓主條智障食屎狗,香港d女咁撚西多得樓主黎d得閑比下垃圾狗糧佢食就心滿意足既食屎狗
狗公有冇樣睇
樓主變性啦好嗎 兒家香港d男人都係成個女人咁 留住條jer都唔知有乜春用 一日到刻淨係識做狗 返工做老細隻狗,放工做條女隻狗
頭頂有點綠
頭頂有點綠

結論:所有女人都係臭閪

又唔好咁講,世上一定有好女人

中學可能有既,不過一上到u...

大左仲有好女人?
佢一句話想出去見識下
唔想俾人管住
我有自己生活圈子
講就好聽,咪即係想俾其他仔屌,搵個更好
你咪又係即刻收皮
女人天生就係臭閪

依句真係無撚敵
臭雞
自己摺埋一排唔好搵佢 試佢反應
一直我都相信人犯錯係可以原諒,知錯能改嘛,惟獨變心嘅人唔可以原諒。錯得第一次,點都會有第二次,你可以原諒得幾多次?一次不忠,百次不用,巴打你自己諗清楚啦⋯⋯

Btw巴打首先應該同佢講你唔鍾意佢咁,如果講過佢都唔聽嘅,分手啦仆街,做返個人俾佢睇,佢唔理你係咩感受㗎啦,再夾硬一齊都冇意思。

又或者你應該做返俾佢睇佢啲行為係幾咁仆街,例如約第二條女出去兩個人「做運動」「行山」etc. 睇下佢點諗囉
一直我都相信人犯錯係可以原諒,知錯能改嘛,惟獨變心嘅人唔可以原諒。錯得第一次,點都會有第二次,你可以原諒得幾多次?一次不忠,百次不用,巴打你自己諗清楚啦⋯⋯

Btw巴打首先應該同佢講你唔鍾意佢咁,如果講過佢都唔聽嘅,分手啦仆街,做返個人俾佢睇,佢唔理你係咩感受㗎啦,再夾硬一齊都冇意思。

又或者你應該做返俾佢睇佢啲行為係幾咁仆街,例如約第二條女出去兩個人「做運動」「行山」etc. 睇下佢點諗囉

仲細咩 玩報復

仲細咩 玩報復

約到就係
巴打你幾大 條女幾大
巴打你幾大 條女幾大

大家都讀緊U
你可以POST個男仔上黎
大家會幫下眼
成日賴狗公
狗公係仆街
但你條女都好有問題
無人叫佢照同狗公去
係佢自己enjoy 有狗公係佢身邊
呢得無得救
一定要攤開嚟講
如果你講到明唔想
佢都唔理你
咪講分手搵過嗰囉
如果佢真係愛你啊
點會做呢啲野令你唔開心

我都覺 一隻手掌拍唔響
根本愛對方,唔會做d hurt對方既野
就算,真係做左一兩次,佢肯改變,我都會appreciate
但佢竟然堅持佢同狗公冇問題
唔緊要既,我時間多,我咪放長雙眼睇囉

(少少offtopic)以前我同女友係share曬fb ig acc
雖然係咁,但我極少check佢
自從呢單野之後,佢改撚曬pw

唉 教下你 即刻中出 唔洗飛
拍片
到時條仔中出左條女大肚咪搵你埋單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞