狗 公 死 全 家

313 回覆
332 Like 23 Dislike
屌 好撚認同
最撚嬲唔係有狗公既出現
反而係自己條女維護住人地
Btw狗公死全家

That's true
佢不斷保護住個狗公先係最激心

我之前都體會過類似情況 不過唔係行山 係番散炒
屌佢老母死狗公
不過樓主唔好ff咁多 盞自己傷心同嬲
果陣我都係咁 狂ff
結論:所有女人都係臭閪

又唔好咁講,世上一定有好女人

中學可能有既,不過一上到u...

大左仲有好女人?
佢一句話想出去見識下
唔想俾人管住
我有自己生活圈子
講就好聽,咪即係想俾其他仔屌,搵個更好
你咪又係即刻收皮
女人天生就係臭閪

大左仲有好女人?
佢一句話想出去見識下
唔想俾人管住
我有自己生活圈子
你咪又係即刻收皮
女人天生就係臭閪

老老豆豆,真係得番好小好小 有邊個唔中意新鮮感

大左仲有好女人?
佢一句話想出去見識下
唔想俾人管住
我有自己生活圈子
你咪又係即刻收皮
女人天生就係臭閪

一句新鮮感就將幾年既付出同感情抹左去,咁都唔算臭閪係咩?
如果為左扑野我拎啲錢叫雞,射落海好過。過人世?不了
唔係男就係女㗎啦
你真係搵到有證據先嘈啦
行個山都驚成咁
你對自己嘅魅力咁缺乏信心

巴打你準備戴帽啦你咁諗既話
覺得係你女友未定性未玩夠
根本唔愛你
你咁迫同唔信你女朋友遲早出事
床上運動
唔係男就係女㗎啦
你真係搵到有證據先嘈啦
行個山都驚成咁
你對自己嘅魅力咁缺乏信心

巴打你準備戴帽啦你咁諗既話

係就好
咁我宜家唔使咁內疚

對住啲臭閪唔需要內疚

大左仲有好女人?
佢一句話想出去見識下
唔想俾人管住
我有自己生活圈子
你咪又係即刻收皮
女人天生就係臭閪

痴線唔好將自己個case代入人地度啦
多謝巴打

但我係唔會提出分手
一)有感情
二)我對仲我女友有期望,仍然希望佢會改變,上面講過,只要肯改變,我仍感到高興
三)我唔甘心輸比個狗公,作為一個男人,我選擇留在戰場直到最後

你收皮啦,做男人做到你咁廢
你條女對你根本已經冇感情可言,單方向嘅感情只係單戀,而正正只有單戀先會令條女睇你唔起,繼續釣住你

講撚到自己唔甘心又剩,但又冇做任何實質嘅事去同個厹搏鬥,上面重話咩用工作麻醉自己,屌你老母你醒下啦,你𠵱家只係一個俾厹撬牆腳撬得七七八八嘅可憐蟲咋,你條廢柴重唔分手係咪睇開NTR? 你根本enjoy緊自已條女俾人屌?

𠵱家照故事發展只有兩個

1. 你條女三個月內同你講分手,你成為一個失敗者之餘,重成為一個戴咗三個月帽嘅柒頭,最柒嘅係頂帽你係自願戴,重喺戴嘅期間FF條女會翻自己身邊
2. 你條女同隻厹達成協議,轉戰地下情,然後日日啪啪啪無套中出,有咗就令你做便宜老豆,佢哋爽之餘重唔洗養仔再屈你結婚,往後頂你唔順就離婚再分你身家

就算你提分手都唔好心軟,佢分分鐘都只係扮出嚟,然後故事會向上面2. 嘅故事發展

所以一句講曬
變到心嘅女人,冇可能再要
接受現實,你放唔放都一樣係輸
不如早走早著,搵個第個,早日贏翻

睇黎係有經歷嘅巴打
上星期我女友話約左另外2個人行山(1女1狗公)
我咪話OK囉, 正常社交

點知最後得返佢同個狗公單獨行山
仲一齊成身汗咁影相

事後我問返佢,佢話另外個女既突然黎唔到
成件事根本悉心安排好
我一開始追問我女友點解同個男人單獨行山,但佢話本身約係3個人,佢都係出門先知正常社交嘛 (OK Fine)
我跟住同佢講,唔好同呢個狗公行咁埋,佢根本有居心,點會突然黎唔到
點知佢竟然不斷維護住個狗公,仲話2個人去做運動,冇問題
仲叫我唔好用「男友」去壓佢唔比佢社交

狗公 仆街 冚家剷
你老母生花柳
你老豆比人屌屎忽
點解出面咁撚多女,唔搵
係要搵D有男友既女
你唔覺得約D有男友既女去單獨約會有問題嫁?

我要講既都講曬 我輸了 你地慢慢做運動,玩到一身汗啦
我唔會再掙扎嫁啦

而加你女朋友係好多次同同一個人係咁定個別事件先,你一開始就已經假設咗你女朋友有野咁無野好講分硬手

大左仲有好女人?
佢一句話想出去見識下
唔想俾人管住
我有自己生活圈子
你咪又係即刻收皮
女人天生就係臭閪

好肯定樓主個case都會變成咁

大左仲有好女人?
佢一句話想出去見識下
唔想俾人管住
我有自己生活圈子
你咪又係即刻收皮
女人天生就係臭閪

好肯定樓主個case都會變成咁

點肯定?你係當事人?
未有確切證據係出軌,講任何猜忌既野對一段感情都係大傷害,成熟啲啦。

我留意到有D生活細節先懷疑啦

Major:
好多活動(e.g. 做project, 打機, 購物...etc.)都係個狗公同佢做

Minor:
口頭嬋 (個正字, 佢會跟左個狗公發音(Jeng))

一路打呢個回覆, 一路都覺得我好心酸
狗公 出黎同我

Major:
好多活動(e.g. 做project, 打機, 購物...etc.)都係個狗公同佢做

Minor:

狗公 出黎同我

咁樣唯有再留意下,對佢關心啲,如果真係佢錯先屌9佢都未遲,感情從來無輸贏
屌你老母 所有狗公都仆街含撚死 生女比黑人強姦 老婆臭過公廁 生仔碌9一世用唔到 全家生花柳

Major:

Minor:

狗公 出黎同我

留返少少尊嚴俾自己呀 唔該你呀
真正愛你既 會考慮你感受 算把啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞