狗 公 死 全 家

313 回覆
332 Like 23 Dislike
飛左個臭雞佢啦,正常社交,有時間都唔陪下條仔,要你隻臭雞黎有撚用啦,我養隻狗唔撚好
樓豬帽唔怕戴,最緊要除得快
跟埋去行山麻
一隻手拍唔響 係咁多
飛啦臭雞
有男友既女先好屌

套都唔洗帶,唔洗負責

淨係肉體上交流

你真係好有經驗喎,帽咗幾多次?

帽左6,7個男人左右🤔

仆街啦你
因住生花柳呀

講下笑姐

好撚好笑呀家陣
成身汗果part 好好笑
帽事嘅,正常社交姐
積極啲啦 做返啲嘢 攞佢個心返黎
揪低隻狗
樓主就咁停係原地 收得皮

Btw 如果樓主認定佢係臭雞就盡早抽身啦
咁都唔分手 樓豬正廢柴
上星期我女友話約左另外2個人行山(1女1狗公)
我咪話OK囉, 正常社交

點知最後得返佢同個狗公單獨行山
仲一齊成身汗咁影相

事後我問返佢,佢話另外個女既突然黎唔到
成件事根本悉心安排好
我一開始追問我女友點解同個男人單獨行山,但佢話本身約係3個人,佢都係出門先知正常社交嘛 (OK Fine)
我跟住同佢講,唔好同呢個狗公行咁埋,佢根本有居心,點會突然黎唔到
點知佢竟然不斷維護住個狗公,仲話2個人去做運動,冇問題
仲叫我唔好用「男友」去壓佢唔比佢社交

狗公 仆街 冚家剷
你老母生花柳
你老豆比人屌屎忽
點解出面咁撚多女,唔搵
係要搵D有男友既女
你唔覺得約D有男友既女去單獨約會有問題嫁?

我要講既都講曬 我輸了 你地慢慢做運動,玩到一身汗啦
我唔會再掙扎嫁啦

其實我覺得你應該比佢自己選擇,因為你冇可能令佢身邊[q一個男性朋友都冇,等大家有適當的自由,佢就會個心同個身都係你身邊
你明唔明
你經歷的事好多人都經歷過,你當拍拖當中的一個考驗囉.....

仲一齊成身汗咁影相

成件事根本悉心安排好
我一開始追問我女友點解同個男人單獨行山,但佢話本身約係3個人,佢都係出門先知正常社交嘛 (OK Fine)
我跟住同佢講,唔好同呢個狗公行咁埋,佢根本有居心,點會突然黎唔到

狗公 仆街 冚家剷
你老母生花柳
你老豆比人屌屎忽
點解出面咁撚多女,唔搵
係要搵D有男友既女

我唔會再掙扎嫁啦

樓主 本來我以為呢d po係睇下就算 但我琴晚都經歷左你嘅事😢屌 好sad
女係咁on9
好彩我條女冇咁嚴重
男未婚 女未嫁, 係你留唔住條女 廢姐,檢討下自己會唔會好d

仲一齊成身汗咁影相

成件事根本悉心安排好

狗公 仆街 冚家剷
你老母生花柳
你老豆比人屌屎忽
點解出面咁撚多女,唔搵
係要搵D有男友既女

我唔會再掙扎嫁啦

樓主 本來我以為呢d po係睇下就算 但我琴晚都經歷左你嘅事😢屌 好sad

人人一開頭都只係當故睇 順其自然啦

仲一齊成身汗咁影相

成件事根本悉心安排好

狗公 仆街 冚家剷
你老母生花柳
你老豆比人屌屎忽
點解出面咁撚多女,唔搵
係要搵D有男友既女

我唔會再掙扎嫁啦

大家都戴帽 不用分那麼細

仲一齊成身汗咁影相

成件事根本悉心安排好

狗公 仆街 冚家剷
你老母生花柳
你老豆比人屌屎忽
點解出面咁撚多女,唔搵
係要搵D有男友既女

我唔會再掙扎嫁啦

大家都戴帽 不用分那麼細

巴打去到咩階段
根本你條女都有問題啦巴打
你條女同佢乜事都發生過我先唔信
巴打, 老老柒柒小弟都同女友拍左3年 都算清楚以呢個年期黎講1對正常情侶應該點相處
本身仲以為你只係拍左短時間, 所以你條女同你仲可以出現呢D問題
但原來你同我年資一樣
咁可以肯定你條女根本唔係拎個心出黎對住你, 至少宜家呢一刻一定唔撚係
嘈完仲要改得PW擺撚到明有帽你帶
點解你仲覺得自己係即將被帶帽定唔係已經帶撚左
認輸啦好唔好?

好 我feel到我女友開始嫌我煩

答案好明顯
積極啲啦 做返啲嘢 攞佢個心返黎
揪低隻狗
樓主就咁停係原地 收得皮

Btw 如果樓主認定佢係臭雞就盡早抽身啦

通常都無得揪低狗公的 唔好咁天真
一齊得耐 你做咩都會變奉旨 反而做少樣就係罪
新識果d人 係咁意做少少野已經博到100分
新鮮感 神秘感 vs 你地積埋積埋嘈過的野
俾D掙扎

Hold住 谷實下先 嘩好正好好睇
將心比己, 你話你同其他囡囡去, 佢唔屌既, 散囉為咩一齊啫..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞