狗 公 死 全 家

313 回覆
332 Like 23 Dislike
你信唔過佢 就分手啦
上星期我女友話約左另外2個人行山(1女1狗公)
我咪話OK囉, 正常社交

點知最後得返佢同個狗公單獨行山
仲一齊成身汗咁影相

事後我問返佢,佢話另外個女既突然黎唔到
成件事根本悉心安排好
我一開始追問我女友點解同個男人單獨行山,但佢話本身約係3個人,佢都係出門先知正常社交嘛 (OK Fine)
我跟住同佢講,唔好同呢個狗公行咁埋,佢根本有居心,點會突然黎唔到
點知佢竟然不斷維護住個狗公,仲話2個人去做運動,冇問題
仲叫我唔好用「男友」去壓佢唔比佢社交

狗公 仆街 冚家剷
你老母生花柳
你老豆比人屌屎忽
點解出面咁撚多女,唔搵
係要搵D有男友既女

你唔覺得約D有男友既女去單獨約會有問題嫁?

我要講既都講曬 我輸了 你地慢慢做運動,玩到一身汗啦
我唔會再掙扎嫁啦

因為佢嘅對手只有你一個
成班lihkg仔咪又係厹
見到話係絲打就流曬口水
正常性交
我明
臭雞

仲一齊成身汗咁影相

成件事根本悉心安排好
我一開始追問我女友點解同個男人單獨行山,但佢話本身約係3個人,佢都係出門先知正常社交嘛 (OK Fine)
我跟住同佢講,唔好同呢個狗公行咁埋,佢根本有居心,點會突然黎唔到

狗公 仆街 冚家剷
你老母生花柳
你老豆比人屌屎忽
點解出面咁撚多女,唔搵
係要搵D有男友既女

我唔會再掙扎嫁啦

因為佢嘅對手只有你一個

岩,仲要我同女友已經3年
佢睇中我地相處漸趨平淡 (說白點,係有d悶)
佢一出擊,新鮮感,boom,咪即食囉

其實係嫁,溝女黎講,有男友既女/人妻真係最易溝

仲一齊成身汗咁影相

成件事根本悉心安排好

狗公 仆街 冚家剷
你老母生花柳
你老豆比人屌屎忽
點解出面咁撚多女,唔搵
係要搵D有男友既女

我唔會再掙扎嫁啦

因為佢嘅對手只有你一個

岩,仲要我同女友已經3年
佢睇中我地相處漸趨平淡 (說白點,係有d悶)
佢一出擊,新鮮感,boom,咪即食囉

其實係嫁,溝女黎講,有男友既女/人妻真係最易溝

但我好想提醒d女,其實如果你今次忍耐唔到平淡/悶,你無論之後換幾多次男友都好,你都會失敗告終,因為平淡係每段關係必經既
做下劇烈 出汗 激情 嘅運動姐 又唔係扑野 你唔好咁小氣啦
諗盡辦法氹女朋友啦
展現你最好嗰面俾佢睇,等佢內疚下(如果佢識嘅話)
如果佢咁都無回頭嘅話,就可以分手

一齊上床做運動
有男友既女先好屌

套都唔洗帶,唔洗負責

淨係肉體上交流

agree
諗盡辦法氹女朋友啦

最怕樓主氹氹下由男朋友變做兵 到時真係又回到最初的起點
話唔定有奇蹟,樓豬定時上來update

冇奇蹟,所有野照舊,我要繼續「表現」感覺良好,「表現」支持「社交」

I know that feel
你等佢自然死亡啦

https://youtu.be/XKuL5xaKZHM

演員唔啱你
你要
https://www.youtube.com/watch?v=_JgP_Aq6Smw
利申:農夫FANS

多謝巴打

但我係唔會提出分手
一)有感情
二)我對仲我女友有期望,仍然希望佢會改變,上面講過,只要肯改變,我仍感到高興
三)我唔甘心輸比個狗公,作為一個男人,我選擇留在戰場直到最後
諗盡辦法氹女朋友啦

最怕樓主氹氹下由男朋友變做兵 到時真係又回到最初的起點

樓主同女朋友一齊咗3年都睇唔清嘅女仔嘅話 .....
狗公真係好撚麻煩
狗公真係好撚麻煩

拍拖真係好揀麻煩

一齊上床做運動

唔好話床上運動,佢地如果話去玩MMA,2條友打到痴埋一齊,鎖手鎖腳,問你怕未
做運動
真心答:己所不欲 勿施於人,你姑且扮住大方,同佢講係呀好正常,另一頭咪同佢講你又約個靚女去行山做運動,話正常社交囉。仲可以幫自己搵個後路 到時睇佢點諗
狗公真係好撚麻煩

拍拖真係好麻煩
樓主搵定第二個啦
搵食死遠d啦
樓豬都係做定心理準備會散
到時冇咁傷
你估真係行山? 打野戰都會身水身汗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞