狗 公 死 全 家

313 回覆
332 Like 23 Dislike
勸你忍痛斬欖 經驗之談
不過你聽唔聽又係另一回事
樓主帽事既
勸你忍痛斬欖 經驗之談

其實所謂既經驗,除非係一開頭就處心積慮要呃西屌,付出左真心,經驗根本用唔上
樓主帽事既

唔理隻狗公=比佢有機可乘,條女遲啲就會貪新鮮,暪住你同條仔一齊or飛鳩你同佢一齊

理隻狗公=條女會嫌你煩,乜都理一餐,又會鬧交唔開心,又比狗公有機可乘

結論 係咪都散
全部女人都係雞
唔理隻狗公=比佢有機可乘,條女遲啲就會貪新鮮,暪住你同條仔一齊or飛鳩你同佢一齊

理隻狗公=條女會嫌你煩,乜都理一餐,又會鬧交唔開心,又比狗公有機可乘

結論 係咪都散
全部女人都係雞

That's what I thought

結論 係咪都散
全部女人都係雞

That's what I thought

綠帽唔怕戴 最緊要除得快呀樓主
利申 過來人
勸你忍痛斬欖 經驗之談

其實所謂既經驗,除非係一開頭就處心積慮要呃西屌,付出左真心,經驗根本用唔上

有試過嘅人會叫你分手 因為知結果係點
再繼續落去你自己都知會發生咩事
只係到呢刻你仲有尊嚴
遲下條女都係俾帽你而且連尊嚴都無埋仲有陰影
最辛苦係明知佢都唔care我
始終有感情 曾經ff過同佢有未來
講唔出分手

但望住佢同個狗厹咁溫馨日見夜見
我覺得帶帽係遲早既事
我有時間姐,但係咪真係要浪費先

日見夜見? 你肯定你先係佢男友?
勸你忍痛斬欖 經驗之談

有試過嘅人會叫你分手 因為知結果係點
再繼續落去你自己都知會發生咩事
只係到呢刻你仲有尊嚴
遲下條女都係俾帽你而且連尊嚴都無埋仲有陰影

理性分析
你試下失蹤幾日,佢好快就會wtsapp你篇千字文
利申:過來人
做運動
活塞運動
邊聽電話邊做運動
死全家都唔夠
跟本條女想飛你,自己醒水

依d caes 不出一個月就會帽
利申:俾人帽完
社交定性交?

你試下失蹤幾日,佢好快就會wtsapp你篇千字文

成篇野都係講你有咩唔好,最後講話想同你分開。

型啲講分手定帶帽你自己簡啦
利申:過來人我簡
社交定性交?

社交定性交?

帽事ge
巴打你又搵啲女性朋友做下啲正常社交既二人運動囉
係咁索你條女d汗
不論男女都係
無私心嘅話呢啲情況下一定會避忌
可惜依加嘅社會男嘅厹女嘅臭閪
狗公係咁
理撚得你
成日講我都知咁樣唔係咁好
但又照做
戴曬頭盔先等你條女覺得佢可憐同真心
你知唔好你又做
又放暗箭
避無可避
你在明佢在暗
唔會夠做㗎

ps希望你條女唔會睇到個post,又會比人借題發揮㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞