狗 公 死 全 家

313 回覆
332 Like 23 Dislike
汗水同汗水嘅交融
水乳交融啊 !!!!!
中出即飛啦
汗水同汗水嘅交融
水乳交融啊 !!!!!

一諗到佢地行山,就有d畫面出現係腦海...

「有d好高既石級,我女友上唔到,個狗公捉住佢扶上去...」

「狗公:哎呀,帶唔夠水tim,share d比我ok? ...」

每次諗返都好嬲
你約返個女仔fd行山睇下佢點反應
狗公真係正宗大仆街黎
但都唔怪得晒D狗公
你條女係識得為你著想根本就會避忌

利申:過來人
汗水同汗水嘅交融
水乳交融啊 !!!!!

「狗公:哎呀,帶唔夠水tim,share d比我ok? ...」

每次諗返都好嬲

ff到好嬲
屌,你條女喺雞喺公廁,最後兩丁友都照去,為左咩
根本係你條女養唔熟,關咩事
屌你咪約條女走去做運動做到成身汗咁影相攞垃圾
話緊我?
汗水同汗水嘅交融
水乳交融啊 !!!!!

每次諗返都好嬲

樓主可以私下傾ma
條女係雞黎

你睇錯人啦
貼樣啦
睇到你呢post真係笑出黎

以前成班fd約行出,放曬飛機,最後我同一個女仔照行

然之後無耐個女仔識左個男朋友,個朋友就屌鳩我死狗公

講撚到坐時光機番去約妳條女行山咁
汗水同汗水嘅交融
水乳交融啊 !!!!!

每次諗返都好嬲

樓主可以私下傾ma

Tg: @sperm_at_sky

你篇野既重點係咩?
話俾全世界知你溝唔到女?
你都識講出面大把女 你有條件咪飛柒佢搵過件
狗 公 有 撚 無 得 用
樓主有無女仔friend鍾意睇波?

你篇野既重點係咩?
話俾全世界知你溝唔到女?

你話溝唔到女咪溝唔到女囉

厹咪厹囉

純粹令我諗番自己既一段經歷啫

唔可以相提並論,你單野,確實你係先出現過佢男友

而我呢單,我女友已經有我呢個男友,而狗公係我女友occupied state既時候約行山
你都識講出面大把女 你有條件咪飛柒佢搵過件

關係出現問題,逃避唔係最好既解決方法
屌 好撚認同
最撚嬲唔係有狗公既出現
反而係自己條女維護住人地
Btw狗公死全家
屌 好撚認同
最撚嬲唔係有狗公既出現
Btw狗公死全家

That's true
佢不斷保護住個狗公先係最激心
屌 好撚認同
最撚嬲唔係有狗公既出現
Btw狗公死全家

That's true
佢不斷保護住個狗公先係最激心

係會激一陣,過一排你就會放下
利申:過來人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞