狗 公 死 全 家

313 回覆
332 Like 23 Dislike
啲狗公真係好撚黑人憎
話唔定有奇蹟,樓豬定時上來update

冇奇蹟,所有野照舊,我要繼續「表現」感覺良好,「表現」支持「社交」
你以為你條囡戇鳩?

戇鳩嗰個係你咋

我知我戇鳩,咁我可以點

理 =我好煩
唔理=送我女送比狗公
分手<=唔捨得

唯有專注工作,用工作麻醉下自己
狗公死一百次都不足惜
狗公死一百次都不足惜

岩 狗公全家生性病

冇奇蹟,所有野照舊,我要繼續「表現」感覺良好,「表現」支持「社交」

I know that feel
你等佢自然死亡啦
狗公係垃圾
但你條臭西女友都係垃圾
樓主爭氣啲啦 你都約人去做下運動囉

你等佢自然死亡啦

https://youtu.be/XKuL5xaKZHM

見到呢個post,就覺得自己將會係另一個受害者,或者已經係

冇人會估到既
我地一齊衷心祝福狗公仆街
男人天生就唔應該咁專一,巴打你都係要愛自己多啲,發掘下興趣,識多啲新朋友

冇人會估到既
我地一齊衷心祝福狗公仆街

巴打
中出即飛
一直都覺得佢有野隱瞞,但又唔敢問,問完怕知道真相就玩完,雖然錯不在自己,點解自己唔可以灑脫d,唉
結論:所有女人都係臭閪

又唔好咁講,世上一定有好女人

又唔好咁講,世上一定有好女人

中學可能有既,不過一上到u...
死狗公
男人天生就唔應該咁專一,巴打你都係要愛自己多啲,發掘下興趣,識多啲新朋友

我仍然相信專一既愛情

而我同意既係,要愛自己多d(包括愛自己銀包,唔係女友飛起你,就真係total loss )

各位巴打加油

你等佢自然死亡啦

https://youtu.be/XKuL5xaKZHM

演員唔啱你
你要
https://www.youtube.com/watch?v=_JgP_Aq6Smw
利申:農夫FANS
飛撚左佢啦仲講咁多廢話
一直都覺得佢有野隱瞞,但又唔敢問,問完怕知道真相就玩完,雖然錯不在自己,點解自己唔可以灑脫d,唉

信唔信,你一問,佢一定發爛渣

都係個個「處理狗公theory」啦

理 =你好撚煩
唔理=拱手相讓個女友比個狗公
分手=你唔捨得

你其實做唔到野

我仍然相信專一既愛情

而我同意既係,要愛自己多d(包括愛自己銀包,唔係女友飛起你,就真係total loss )

各位巴打加油

我女友間唔中都話你留返d比自己,唔應該將全部放晒落佢度
巴打你都加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞