[MiniCooper][第一個post]入黎交流下啦

448 回覆
9 Like 3 Dislike
新countryman仲平過5門,仲要full options
16 clubman
大家仲有幫自己部mini改裝啲咩?

幫兩條key瘦身

幫兩條key瘦身

靚仔喎,求link
幫兩條key瘦身

靚仔喎,求link

https://www.shapeways.com/shops/tp-1

navdy 好正

navdy 好正

Head up display 正wor
navdy 好正

Map 導航
navdy 好正

Map 導航

日頭清唔清? D線點走?
navdy 好正

Map 導航

日頭清唔清? D線點走?

日頭都好清,因為有幾光佢都可以set到更光

線我走則邊落obd2,避得岩岩好
用緊原裝hud
用緊原裝hud

我之前想加
但sales叫我咪鬼晒錢,香港原裝hud除左出時速咩都無show

不過你jcw佢包埋另計

唔知點解我架車車尾無one果個字

你果架都係one ? Or cooper ?
因為睇過新款都有one

你係買新車定中古車?如中古可能原車主出車時要求remove 都唔定
用緊原裝hud

我之前想加
但sales叫我咪鬼晒錢,香港原裝hud除左出時速咩都無show

不過你jcw佢包埋另計

除非加2萬裝垃圾導航

因為睇過新款都有one

你係買新車定中古車?如中古可能原車主出車時要求remove 都唔定

我新車都冇左個one字
路過見到架裝假狗Cooper

非jcw, package 包hud

因為睇過新款都有one

我果架15年0手 我其實好想要番個one字
差咁d野咁

上個禮拜上mini showroom 都見到一架F55S包左

上個禮拜上mini showroom 都見到一架F55S包左

睇到咩人打黎揀歌聽同睇時速都okay 既
唔知有冇得retrofit jcw 個hud setting
岩岩落左訂訂jcw tunning kit
岩岩落左訂訂jcw tunning kit

包d 咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞