[MiniCooper][第一個post]入黎交流下啦

448 回覆
9 Like 3 Dislike
如果買countryman 係咪至少要買cooper 好d, 唔好買one??

No la, one 你唔係飛無問題架, (除非坐4個男人)

有機會全男, 咁最少cooper? thanks
如果買countryman 係咪至少要買cooper 好d, 唔好買one??

No la, one 你唔係飛無問題架, (除非坐4個男人)

有機會全男, 咁最少cooper? thanks

有機會係密唔密先?
咁Cooper 當然爽過one 既
不過日常2日為主就無咩所謂口廿
Push
R56係咪2011年開始facelift過?有啲咩分別?

以前渣英國mini one r56

11年前中控灰白色主色,11年後全黑
車尾倒車燈轉左去中間霧燈擺埋一齊

其他唔知

呢排試車
一坐落去就覺得好唔同但又講唔出係乜野改左
啲制嘅擺位又好似一鬼樣

Ching 揸one覺得力水如何,個籠得唔得
我試緊s二手盤,見到同一價錢可以買新2年嘅non s或者one,攪到十五十六

揸緊F55 one
1.2 turbo 馬力唔大但扭力有180Nm叫做夠用
上斜其實幾好力

舊版na機器就唔知

Countryman/clubman 再大部d就可能唔夠

其他唔知

呢排試車
啲制嘅擺位又好似一鬼樣

我試緊s二手盤,見到同一價錢可以買新2年嘅non s或者one,攪到十五十六

揸緊F55 one
上斜其實幾好力

舊版na機器就唔知

one上斜無問題 開心使用中
留名

其他唔知

呢排試車
啲制嘅擺位又好似一鬼樣

揸緊F55 one
上斜其實幾好力

舊版na機器就唔知

one上斜無問題 開心使用中

老實講就算我架r50 one, 上斜載埋女友都無問題,但如用平油會吃力d, 用vpower or caltex 白金 就 完全無問題

所以f系列既one 日常用真係夠做
F56 JCW 最後悔買左AT

重有JCW Brake kit 隻尾碟真係...
等得好苦呀,jcw kit 仲未到
F56 JCW 最後悔買左AT

重有JCW Brake kit 隻尾碟真係...
你果陣買現貨所以得at吧? 尾碟做乜?
好似得前brake 係 brembo ?
等得好苦呀,jcw kit 仲未到

Iktfb
幾時整返個連登mini車聚
幾時整返個連登mini車聚

入Mini TG group啦
佢地有搞開

https://t.me/joinchat/AAAAAEHmai0abFu6y6E1mA
怒漢推po
怒漢推po

幫推
DeulL AG 唔知幾錢呢
想轉揸mini
Budget 5-6萬
有咩好選擇
想轉揸mini
Budget 5-6萬
有咩好選擇

r56
一萬買部2手mini
多數有咩要整
一萬買部2手mini
多數有咩要整

應該情況都會幾惡劣下

包圍?

包圍?

是呀 不過算啦

包圍?

是呀 不過算啦

F系列問過6xxxx up
試二手mini cooper r56時見到里數隔離有個三角形感嘆號,有冇人知係咩意思?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞