[MiniCooper][第一個post]入黎交流下啦

448 回覆
9 Like 3 Dislike
推推
今日屯公遇到好多mini
今日屯公遇到好多mini

我成日覺得屯公好多家庭車
今日揸住架車由九龍經紅隧出數碼港再經香港仔隧道去杏花村再由東隧番九龍

環島遊咁
唔知會唔會係自己部車添

唔知會唔會係自己部車添

其實車行會唔會如實同新車主講部車撞過?
開心駕駛中

紅色車想轉拉花色,依家用緊銀色拉花,諗緊轉橙定藍
其實jcw定cooper s抵玩啲 有啲心郁郁想入jcw 啲料似靚啲
其實jcw定cooper s抵玩啲 有啲心郁郁想入jcw 啲料似靚啲

[加多少少...] 直上jcw喇

Jcw有哂s option野
有力買新車 梗係john

最衰我果陣一定要5門,無得上jcw

jcw貴s10幾萬 如果啲用料同engine都無明顯好左既分別 就不了

jcw貴s10幾萬 如果啲用料同engine都無明顯好左既分別 就不了

遲d有巴打出john仔 等佢話分別俾你知

我條頸就快變成長頸鹿
但而家家有個期待,因7月全線production 轉新野,我架車有機會(而家50/50未知答案) 會用新野

Sport green mode 變左唔係圈圈,而係取代head up display 開關粒制,而head up display 開關會由中控display入面做

另錶板同head up display 既display 夜晚會由橙光變成白光,易睇d 同埋油量計都轉look
(全系列改,f54&60仲會有apple CarPlay support)

同埋sales 話佢老闆黎緊會引入f54/f60 jcw, 所以考慮減f56 jcw價,如果成事,到時會有discount畀返我too

佢既差別,係果d 有用/想要既 options, 如果由s版 自己加option or後買件改加
個差額就唔止12萬咁少 ,會差成20萬
所以睇你對佢既配置興趣

我條頸就快變成長頸鹿
但而家家有個期待,因7月全線production 轉新野,我架車有機會(而家50/50未知答案) 會用新野

Sport green mode 變左唔係圈圈,而係取代head up display 開關粒制,而head up display 開關會由中控display入面做

另錶板同head up display 既display 夜晚會由橙光變成白光,易睇d 同埋油量計都轉look
(全系列改,f54&60仲會有apple CarPlay support)

同埋sales 話佢老闆黎緊會引入f54/f60 jcw, 所以考慮減f56 jcw價,如果成事,到時會有discount畀返我too

新板型好多 車價479k?
最近入左06/07 r56 MT non S.
無呢到D大哥咁有錢買新車, 重要 JCW
最近入左06/07 r56 MT non S.
無呢到D大哥咁有錢買新車, 重要 JCW

我而家揸緊04年r50 MT 咋

快入tg group

我條頸就快變成長頸鹿

新板型好多 車價479k?

479800 (+4000option)
推呀推讓這post推
今日係元朗一上大欖隧道條路即刻爆胎 仲要係最大雨果陣

最後捱到出荃灣BMW
打算買 二手50th camden
呢架如何呀 定one好?
幾km一缸油,有冇野壞呀,咩款,咩都講下啦

05 Mini Cooper convertible

堂軑微微偏左 4輪定過位 但改善不大

其他冇咩壞 幾好力

偏左渣實d 啦 果頭我都係咁 再去第二間定位過啦

06 r50 at
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞