[MiniCooper][第一個post]入黎交流下啦

448 回覆
9 Like 3 Dislike
one clubman roadshow $ 280000
大家點睇...

如果接受到新clubman 個樣,抵屌架

成隻曱甴咁,不了

咁countryman 呢

派提子呀

one clubman roadshow $ 280000
大家點睇...

如果接受到新clubman 個樣,抵屌架

成隻曱甴咁,不了

有幾可會噤睇
My new car is On the way to hk !!
放下毒先

加隻冬菇 你估有冇用呢
加隻冬菇 你估有冇用呢

實有架
Pish & 放毒

Pish & 放毒

我諗極都唔明點解新cooper s頭蓋個窿係假既
Pish & 放毒

我諗極都唔明點解新cooper s頭蓋個窿係假既

Gen2已係假狗
佢個intercooler 同入氣位在鬼面罩同bumper sosad
Between 可改到入生氣

無人講jcw gp.concept?
好正
好正

落左訂啦
好正

落左訂啦

留意返,concept only
其實部concept 同 電果部concept好多地方好似

肉酸

肉酸

側鏡位同沙板同架gp concept same same
英國撚貪保險平想買架mini hatch one
架車其實係咪好差
架車其實係咪好差

R56定F56?

我係英國果陣都渣左兩年R56 MINI ONE, 無咩問題

都係因為貪平保險
架車其實係咪好差

R56定F56?

都係因為貪平保險

Sorry巴打想問r同f點分
架車其實係咪好差

R56定F56?

都係因為貪平保險

Sorry巴打想問r同f點分

幾多年車?

2014年打後果啲係F
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞