[MiniCooper][第一個post]入黎交流下啦

448 回覆
9 Like 3 Dislike
而家渣梗2004 年R50, MINI ONE MT

尋日訂左F56 JCW MT, 6月PRODUCTION 9月尾到

大升級,馬力嚟個double

尋日訂左F56 JCW MT, 6月PRODUCTION 9月尾到

正呀喂
後悔當年無訂棍
心思思成日想睇過部second car

正呀喂
後悔當年無訂棍
心思思成日想睇過部second car

上星期拎左架車去換水路野,咁果幾日拎左公司架noah渣...好無feel... 渣去落馬州時差點想睡,要開大個冷氣吹撚住自己sosad

Between,我都怕9月新車時操唔掂,由85hp彈上231hp
320nm直頭當佢hiace咁渣都得呀
嘩 John cena都有
留名,準備買二手mini Cooper s

幾錢到?

我估5,6萬一架得唔得

R53? R56?
想問下07年開篷r53個篷開唔到整番大約幾錢?

想買新convertible,有無巴打分享吓易唔易壞?擔心維修好貴。

想買新convertible,有無巴打分享吓易唔易壞?擔心維修好貴。

香港4圍塞車,又多車又少郊遊地區, 所以冇考慮買開篷
同埋好怕被人篤穿
r55
有冇巴打貼下愛車圖上來分享下?

香港4圍塞車,又多車又少郊遊地區, 所以冇考慮買開篷
同埋好怕被人篤穿

我出沒開嘅地方都啱揸開篷。唔知新Mini Convertible閂篷後會唔會仲有幾大噪音。
有冇巴打貼下愛車圖上來分享下?

一貼就自爆,好易認
唔好畀佢沉...pish
一開始識車就識mini, 大個後個個都話揸5-7年就多病痛,其實兒家係咪已經無lee d 問題?
一開始識車就識mini, 大個後個個都話揸5-7年就多病痛,其實兒家係咪已經無lee d 問題?

5-7年換車啦師兄 咁長情呀
Mini cooper有咩件可以換
改勁佢
改勁佢

pulley

揸5-7年會多小毛病,歐洲車都較常見。
有無人揸countryman? 易唔易壞
One 套 175/65r15 駛唔駛換?
有無人揸countryman? 易唔易壞

我果部係2012年零手S版,一直以來只需要返原廠換損耗品。
改勁佢

上stage 1
明明一街都係mini
就硬係無人咁
你地幾多個塔頂有生蘑菇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞