[MiniCooper][第一個post]入黎交流下啦

448 回覆
9 Like 3 Dislike
一開始識車就識mini, 大個後個個都話揸5-7年就多病痛,其實兒家係咪已經無lee d 問題?

5-7年換車啦師兄 咁長情呀

因為本身有諗過平平地買架2手來玩下,但又怕整多過揸
15年 countryman
棍波真係好爽,起勢咁去
拖波入灣加速出灣
今晚荃灣陣列室有new countryman
你地幾多個塔頂有生蘑菇

己生, 換左塔頂膠, 應該過多排又生菇
Pish,返左好多 accessories

有乜正嘢?
留名,準備買二手mini Cooper s

幾錢到?

我估5,6萬一架得唔得

My Fd is selling one, pm?

R56 MT

褲已除
between, 會唔會有tg, line group 個d 交流?
between, 會唔會有tg, line group 個d 交流?

搵人開

有key case
Door Lock cap
Usb charger
後鏡背蓋

車cam
唔係新野喎
Pish
考到p想買架玩下

唔知個車cam質素如何

唔知個車cam質素如何

上網search過,廢spec,又貴唔撚屌
有無whatsapp group?

好似冇乜人🙊
車cam 正路買隻iroad thinkware 應該好好好好多
Hard top cooper
車cam 正路買隻iroad thinkware 應該好好好好多

Iroad a9正呀1080p60fps wifi
同埋記得gmarket海外網購...$950左右連運費都係1千,香港d車品店賣成2千蚊食水好深,得果一年保

Iroad a9正呀1080p60fps wifi
同埋記得gmarket海外網購...$950左右連運費都係1千,香港d車品店賣成2千蚊食水好深,得果一年保

iroad d 野水貨用到個wifi?
我知v9唔得
揸convertible嘅巴打可唔可以分享吓個篷易唔易壞?閂篷後夠唔夠靜?Thanks!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞