[MiniCooper][第一個post]入黎交流下啦

448 回覆
9 Like 3 Dislike
揸convertible嘅巴打可唔可以分享吓個篷易唔易壞?閂篷後夠唔夠靜?Thanks!

冇壞
揸開跑車會覺靜
It's time to pish
好易沉,sad
有人揸
不過無人想討論
想買架二手 應該都係r56
15 mini one
15 mini one

聽聞mini one 麻麻??
有冇人知整一整幾錢?
15 mini one

邊方面
有冇人知整一整幾錢?

劏房搵件,一千幾百
噴油千幾
15 mini one

邊方面

同問邊方面
Plan緊3個月後上28放賣部r50,迎接新車
15 mini one

邊方面

同問邊方面

都係聽講, 話內籠唔好
15 mini one

邊方面

同問邊方面

都係聽講, 話內籠唔好

S版用料都唔係特別好,ONE版應該更明顯普通。
15 mini one

邊方面

同問邊方面

都係聽講, 話內籠唔好

One 版如果冇visual radio boost 同 multi function steering wheel 就真係好齋

15 mini one

邊方面

同問邊方面

都係聽講, 話內籠唔好

One 版如果冇visual radio boost 同 multi function steering wheel 就真係好齋

個mon係basic果隻囉 係無咁靚 不過個燈既效果一樣咁靚
內籠就無分別 唔係皮椅咁解
15 mini one

邊方面

同問邊方面

都係聽講, 話內籠唔好

有冇恆溫冷氣?

邊方面

同問邊方面

都係聽講, 話內籠唔好

有冇恆溫冷氣?

冇呀

邊方面

同問邊方面

都係聽講, 話內籠唔好

有冇恆溫冷氣?

冇呀

果d都係可加錢加的option,見仁見智啦,有人鍾意皮有人覺皮太熱

邊方面

同問邊方面

都係聽講, 話內籠唔好

有冇恆溫冷氣?

冇呀

恆溫冷氣其實都不太重要吧?

同問邊方面

都係聽講, 話內籠唔好

有冇恆溫冷氣?

冇呀

有果陣你唔會覺得好享受,但無的話你會覺得要較來較去好煩。

都係聽講, 話內籠唔好

有冇恆溫冷氣?

冇呀

有果陣你唔會覺得好享受,但無的話你會覺得要較來較去好煩。

暫時仲係扭扭下,
遲d新車有auto too
其實買現貨好多時都有不同類型的option 送,都幾抵,仲有油券送

訂車毛都無條
其實買現貨好多時都有不同類型的option 送,都幾抵,仲有油券送

訂車毛都無條

其實俾full price但無嘢送,真係無癮。
幫車行去現貨,而佢本身平入平賣,加額外送嘢,都係唔想客訂車。上次同sales傾想訂convertible,未必買新Countryman現貨,即刻笑容都硬哂...

訂車毛都無條

其實俾full price但無嘢送,真係無癮。
幫車行去現貨,而佢本身平入平賣,加額外送嘢,都係唔想客訂車。上次同sales傾想訂convertible,未必買新Countryman現貨,即刻笑容都硬哂...

我果陣買現貨 咩都無得送
叫佢送地毯仲好唔願意咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞